مدیرکل کمیته امداد استان گیلان گفت: در حال حاضر ۱۱۵ هزار و ۱۴۸ خانوار از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد گیلان هستند که ماهیانه ۲۶ میلیارد تومان مستمری به‌ حساب این خانوارها واریز می‌شود.

به گزارش ندای گیلان،عباس اهرابی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های کمیته امداد اظهار کرد: رسیدگی به امور بیماران نیازمند، از کارافتادگان، خانواده زندانیان نیازمند، آسیب‌دیدگان، مستمندان، خانواده‌های بی‌سرپرست و بد سرپرست در رأس برنامه‌های کمیته امداد قرار دارد.

وی با اشاره به حمایت کمیته امداد ار خانوارهای تحت پوشش گفت: این خانوارها در صورت داشتن شرایط تحت حمایت شدن، علاوه بر دریافت مستمری از سایر خدمات حمایتی این نهاد نیز بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد استان گیلان با اشاره به اینکه برای مددجویان کمیته امداد با توجه به نوع نیاز برای آن‌ها بسته‌های خدمتی تهیه‌شده است، تصریح کرد: پرداخت کمک‌هزینه ازدواج و جهیزیه، وام ضروری، امور حقوقی و قضایی، اشتغال، مسکن، پرداخت کمک‌معیشت و کالا، کمک به ازدواج مجدد زنان، معافیت انشعابات، تسهیلات نظام‌وظیفه، خدمات درمانی و امور بیمه، خدمات مشاوره‌ای و آموزش و امور فرهنگی ازجمله خدماتی است که به مددجویان ارائه می‌شود.

اهرابی تعداد مددجویان تحت حمایت کمیته امداد گیلان را ۱۱۵ هزار و ۱۴۸ خانوار برشمرد و افزود: ماهیانه ۲۶ میلیارد تومان مستمری به‌حساب این خانوارها واریز می‌شود و این علاوه بر خدمات دیگری است که از این نهاد دریافت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان با بیان اینکه بسیاری از مردم هنوز با نحوه ارائه خدمات این نهاد به نیازمندان آشنایی کامل ندارند، گفت: در برخی موارد شنیده می‌شود که می‌گویند تعدادی از خانوارها نیازمند نیستند اما تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.

وی با تأکید بر اینکه تعدادی از مددجویان تنها در مقطعی از زندگی و به دلیل مشکلات پیش‌آمده به‌صورت تک خدمتی تحت پوشش قرارگرفتند، بیان کرد: این افراد تا حل مشکل از یک خدمت این نهاد مانند درمان، تحصیل، مسکن بهره‌مند شده و بعدازآن از چرخه حمایت خارج می‌شوند.

اهرابی با اشاره به مراحل حمایت از خانوارهای تحت حمایت طرح مددجویی افزود: اخذ درخواست کتبی از متقاضی، مصاحبه حضوری با وی و تکمیل فرم پذیرش اولیه توسط مددکار پذیرش از مراحل اولیه  حمایت از خانوارهای تحت حمایت است.

مدیرکل کمیته امداد گیلان مراجعه مددکار پرسشگر به محل سکونت متقاضی و بررسی وضعیت معیشتی وی برای حصول اطمینان از نیازمندی خانواده و تکمیل پرسشنامه تحقیق را ازدیگر مراحل این طرح دانست و بیان کرد: اخذ مدارک موردنیاز برای تکمیل پرونده، تخصیص کد ۱۳ رقمی رایانه‌ای به افراد خانواده و معرفی مددجو به بانک جهت افتتاح حساب بانکی برای دریافت مستمری از دیگر مراحل پذیرش خانواده‌ها است.