رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطالبه استانی بهداشت و درمان را داشتن حداقل یک بیمارستان جنرال در کشور دانست و گفت: با جدیت تمام به دنبال احداث بیمارستان جنرال در رشت هستیم و خوشبختانه این مطالبه اکنون فراگیرتر شده و در اغلب رسانه‌های رسمی استانی و ملی نیز دنبال می‌شود.

به گزارش ندای گیلان از رشت، محمدتقی آشوبی – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در نشست شورای دانشگاه در سالن اجلاس حوزه ریاست با اشاره به آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی ابر پروژه‌های نظام سلامت استان، اظهار کرد: بیمارستان ۴۱۲ تخت مجتمع دانشگاهی لاکان رشت که توسط وزارت راه و شهرسازی در دست احداث قرار دارد، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و احتمالاً تا بهار سال آینده افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به دیگر طرح‌های عمرانی در دست احداث دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افزود: احداث دانشکده پزشکی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت، پیشرفت فیزیکی خوبی داد و به‌زودی، پژوهشکده تروما نیز در کنار آن، احداث خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به چالش‌های نظام سلامت استان، گفت: عمده چالش دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پرداخت ماهانه حدود ۵۵ میلیارد تومان از درآمد اختصاصی است که باید با اهتمام ویژه وزارت بهداشت، حل شود.

آشوبی با بیان اینکه درآمد اختصاصی دانشگاه تماماً صرف خرید دارو و هزینه‌های تأمین نیروی انسانی و برون سپاری‌ها می‌شود، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان تنها دانشگاه در سطح کشور است که به معنای واقعی کلمه، درآمد اختصاصی ندارد.

وی، پیشرفت روند ارائه خدمت دانشگاه علوم پزشکی گیلان را امیدوارکننده دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان علی‌رغم همه چالش‌ها، در پرداخت‌ها و به‌روز بودن آن، در ردیف دوازدهم کشور قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطالبه استانی بهداشت و درمان را داشتن حداقل یک بیمارستان جنرال در کشور دانست و گفت: با جدیت تمام به دنبال احداث بیمارستان جنرال در رشت هستیم و خوشبختانه این مطالبه اکنون فراگیرتر شده و در اغلب جلسات و رسانه‌های رسمی استانی و ملی نیز دنبال می‌شود.

آشوبی به قانون فرصت ساز مولدسازی اشاره کرد و گفت: ۱۶ ملک در دانشگاه علوم پزشکی گیلان جهت مولدسازی شناسایی‌شده و فرایند بهره‌وری از آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه در کنار چالش‌های مالی موجود، توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت استان متوقف نشده، خاطرنشان کرد: ۴۶ قرارداد عمرانی از دی‌ماه سال گذشته تاکنون در دانشگاه علوم پزشکی گیلان منعقد شده که عملیات اجرایی تعدادی از آن‌ها نیز آغاز شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اعتلا و ارتقای رتبه دانشگاه علوم پزشکی گیلان را یکی از اهداف استراتژیک برشمرد و گفت: تاکنون سمپوزیم تخصصی ارتقای آموزش علوم پزشکی و کاربرد فناوری مصورسازی، همایش اورژانس‌های جراحی، تروما و نقش پاراکلینیک و اکنون نیز برگزاری کنگره میان‌دوره‌ای انجمن جراحان عروق ایران را در دستور کار داریم که دستاوردهای ارزشمندی را داشته است.

آشوبی، دانشگاه علوم پزشکی گیلان را مهد پرورش نخبگان و فرهیختگان دانست و گفت: طرح دیوارنگاره، ساخت یادمان و المان‌سازی مفاخر گیلان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار گرفته است.

در این نشست، جمعی از اعضای شورای دانشگاه به بیان دیدگاه‌ها، نظرات، موانع، چالش‌ها و همچنین راهکارهای خود جهت ارتقا و اعتلای دانشگاه علوم پزشکی گیلان پرداختند.

همچنین در پایان این نشست، حکم انتصاب نخستین سرپرستی پژوهشکده تروما دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهشاهرخ یوسف زاده چابک، ابلاغ و تقدیم شد.