رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت فعال‌سازی طرح‌های تشویقی جهت حفظ جنین تأکید کرد و افزود: راه‌اندازی طرح‌هایی همچون ناجیان سقط در استان بحرانی نظیر گیلان که با بحران و چاله جمعیتی روبرو شده بسیار لازم و ضرورت است.

به گزارش ندای گیلان از رشت؛ نشست دانشگاهی کارگروه سقط و پیشرفت اجرای طرح نفس (نجات فرزندان سقط) با حضور در دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست، نجات فرزندان از سقط را وظیفه‌ای همگانی دانست و اظهار کرد: ممانعت از سقط فرزندانی که می‌توان حیات را به آن‌ها بازگرداند، وظیفه‌ای همگانی است.

وی بر ضرورت مشارکت حداکثری مردم و هسته‌های فعال مردمی در این حوزه تأکید کرد و افزود: باید مشارکت مردم را در پیشگیری از بروز سقط‌های غیرقانونی و غیرشرعی افزایش داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به کاهش زادآوری در گیلان، گفت: پیشگیری از سقط در گیلان می‌تواند بخش عمده‌ای از کاهش جمعیت در استان را جبران کند.

دکتر آشوبی بر ضرورت فعال‌سازی طرح‌های تشویقی جهت حفظ جنین تأکید کرد و افزود: راه‌اندازی طرح‌هایی همچون ناجیان سقط در استان بحرانی نظیر گیلان که با بحران و چاله جمعیتی روبرو شده بسیار لازم و ضرورت است.

وی بر اهتمام جدی مسئولان در مقوله جوانی جمعیت و حمایت از خانواده تأکید کرد و گفت: برگزاری نشستهای پشتیبانی پیرامون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با مشارکت دستگاه‌های درگیر می‌تواند مؤثر باشد اما باید نتایج اقدامات نظیر حمایت مالی از زوج‌های نابارور و شناسایی و حمایت از خانواده‌ای که قصد سقط دارند، محسوس و قابل ارزیابی باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ترویج زادآوری و کنترل سقط در استان گیلان تأکید کرد و افزود: بر اساس سیاست‌هایی که در دهه های قبل، در کشور اتخاذ شده جمیعت کشور پس از سه دهه با کاهش شدید جمعیتی مواجه شده و اکنون نیازمند فرهنگ‌سازی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت پیرامون صیانت از جمعیت هستیم.