دهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان گیلان با حضور استاندار گیلان،دستگاه های اجرایی و مدیران بانک های استان برگزار شد.

به گزارش ندای گیلان، دهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان صبح شنبه به ریاست استاندار و دبیری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، با 4 دستور برگزار شد.

گزارش عملکرد پروژه های اقتصاد مقاومتی استان در سال 98 و مقایسه آمار 6 ماهه اول امسال با 3 ماهه سوم سال جاری با ارائه سرکار خانم کاوسی مشاور رئیس سازمان اولین دستور این جلسه بود.

در ادامه و در دستور دوم این جلسه، گزارش عملکرد بانک ها در خصوص اعطای تسهیلات به پروژه های تعریف شده ذیل تبصره 18 ، در سه حوزه صنعت، کشاورزی و باز آفرینی توسط جناب آقای امیری، دبیر شورای هماهنگی بانک های استان و رئیس امور شعب باک ملی، قرائت شد.

گزارش مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و گزارش جناب آقای شهشهانی  مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند استان در خصوص پیشرفت پروژه های حوزه  پسماند و بررسی پروژه های با پیشرفت کمتر از 30 درصد، از دیگر دستورهای این جلسه بود.

گفتنی است از 18 پروژه اقتصاد مقاومتی گیلان سه پروژه بین 0 تا 30 درصد؛ 3 پروژه بین 31 تا 50 درصد، 6پروژه بین 51 تا 80 درصد، 3 پروژه بین  81 تا 99 درصد و سه پروژه نیز از 100 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار اند. بر این اساس میانگین پیشرفت پروژه‌ها  در مدت یاد شده از 48 درصد به 62 درصد افزایش پیدا کرده است.

تولید 200 تن بذر برنج، 360 هکتار اجرای پروژه آبیاری کم فشار در روستای سالکده آستانه اشرفیه و تولید خوراک دام، طیور و آبزیان با هدف افزایش ضریب خودکفایی ، سه پروژه جهاد کشاورزی استان در حوزه اقتصاد مقاومتی بود که با موفقیت اجرا و تکمیل شد.

احداث کارخانه جوجه کشی،  احداث گلخانه با هدف تولید 35,000 هزار بوته گل آنتوریوم و 30,000 گلدان گل و گیاه آپارتمانی گلدانی ، احداث انبار، سرد خانه بالای صفر، بسته بندی و توزیع کیوی با هدف نگهداری 5000 تن محصولات کشاورزی در سال و بسته بندی آن، از جمله پروژه های اولویت دار استان بودند که به پیشرفتی معادل 83 تا 85 درصدی رسیده اند.

همچنین تکمیل طرح های صنعتی با 16 زیر پروژه و 71  درصد پیشرفت عملیات، آب رسانی به شهرهای استان با 61 درصد پیشرفت و پروژه های مرکز نوغانداری در بخش پرورش کرم ابریشم با 80 درصد پیشرفت عملیات اجرایی، از دیگر طرح های اقتصاد مقاومتی استان به شمار می روند.

سایر طرح های اقتصاد مقاومتی استان نیز با درصد های متفاوت در حال اجرا هستند.

در این جلسه همچنین محورها و اولویت های مهم برای پیشنهاد پروژه های اقتصاد مقاومتی در سال آینده ارائه و بررسی شد.

در ادامه این جلسه استاندار گیلان با گلایه از عملکرد بانک ها در خصوص پرداخت تسهیلات تبصره 18 به واحدها بر لزوم افزایش میزان تصویب و پرداخت تسهیلات تاکید کرد.

زارع  با مثبت ارزیابی کردن پیشرفت 62 درصدی طرح های اقتصاد مقاومتی استان و بیان اینکه گیلان رتبه ششم را در اجرای مصوبات اقتصاد مقاومتی در کشور دارا است، گفت: دستگاه های اجرایی تا 15 بهمن ماه سال جاری فرصت دارند پروژه های پیشنهادی خود را برای سال آتی معرفی کنند.

وی افزود: در طرح‌های ملی همانند طرح کارورزی از ۷۵۰ نفر تاکنون ۲۱۹ نفر و طرح مشوق‌های بیمه‌ای ۵۱ نفر مشغول به کار شدند که این آمار راضی کننده نیست.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه پسماند اولویت اول استان گیلان است، خاطرنشان کرد: باید شاهد پیشرفت بیشتری در دو پروژه متمرکز سایت لاکان و سراوان رشت باشیم.