سالاری گفت:ساماندهی اعتبارات حوزه پژوهش بسیار مهم بوده و جامعه دانشگاهیان سهم تخصصی هر دستگاه را پیشنهاد دهند.

به گزارش ندای گیلان،مصطفی سالاری در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر گیلان که در سالن غدیر استانداری استان برگزار شد، اظهار کرد: باید از پژوهش در زمینه توسعه و حل مشکلات استان گیلان بیشتر استفاده شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین اولویت های در حوزه پژوهش انتخاب بهترین پژوهش به صورت برنامه محور و با بالاترین بازدهی است، افزود: اگر در سازمان ها برای پیشبرد برنامه ها نگاه علمی وجود داشته باشد نتیجه موفقیت آمیز خواهد بود.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه متاسفانه به موضوعات مرتبط با علوم انسانی بسیار کم پرداخته می شود، افزود: سهم علوم انسانی در حوزه پژوهش بسیار اندک و کم است.

وی در ادامه به وجود برخی موانع در حوزه پژوهش نیز اشاره کرد و تصریح کرد: یکی از مهم ترین انتظارات از دانشگاه ها این بوده که در حوزه مسائل بورکوراسی و مرتبط با موضوع علوم انسانی در سطح کلان تحقیقات و پژوهش های لازم را انجام داده و راهکارهای مناسب ارائه کنند.

سالاری همچنین با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا پیوندی میان دانشگاه و پژوهشگران در سطح استان گیلان ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد:این موضوع طی هفته آتی عملیاتی می شود.

وی با بیان اینکه ۴۸ کمیته تخصصی در راستای کمک به اجرا و نظارت به پژوهشگران تشکیل شده است، افزود: فرآیند نتیجه دادن پژوهش‌ها به سه بخش مهم اجرایی، بخش علمی تقسیم بندی شده است.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه در این کمیته ها تصمیمات راهبردی اتخاذ و در نهایت به عنوان سند راهبردی در آن بخش مطرح می شود، گفت: تشکیل این کمیته ها پیوند خوبی برای موضوعات پژهشی و دستگاه های اجرایی است.

وی با تأکید بر لزوم اتخاذ رویکرد کاربردی و همچنین موضوعات درست در حوزه پژوهش، خاطرنشان کرد: انتخاب درست موضوع پژوهش سبب تأثیرگذار بودن آن در دستگاه های اجرایی و زندگی مردم است.

سالاری همچنین به موضوع اختراعات و روند ثبت آن نیز اشاره کرد و تصریح کرد: قابلیت تجاری سازی در ثبت اختراعات بسیار مهم بوده زیرا هر ثبت اختراعی به معنا تجاری سازی آن اختراع نیست.

وی یادآور شد: ساماندهی اعتبارات حوزه پژوهش بسیار مهم بوده و جامعه دانشگاهیان سهم تخصصی هر دستگاه را پیشنهاد دهند.