رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: عارضه‌یابی مسائل مبتلا به هر صنعت توسط انجمن ذیربط آن بصورت کارشناسی شده و انعکاس آن به دستگاه‌ىهای ذی مدخل برای مرتفع کردن مشکلات می‌تواند بعنوان یک راهکار موثر ، راهگشا باشد.

به گزارش ندای گیلان، علی منتظری در نشست بررسی چالش‌ها و راهکارهای بخش صنعت که در محل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی رشت تشکیل شد، بیان داشت: حفظ سرمایه گذاران موجود در استان باعث جذب سرمایه گذاری‌های جدید در استان خواهد شد.

وی با بیان اینکه در کارگروه های اقتصاد مقاومتی، رفع موانع تولید و صیانت از تولید؛ هدف ما حمایت از سرمایه گذارانی است که در استان سرمایه گذاری کرده‌اند تصریح کرد: بعضاً سرمایه گذاران دچار مشکلاتی شده اند که 98 درصد آن مربوط به مباحث بانکی، بیمه تامین اجتماعی، مالیات و سایر موارد است که در این کارگروه ها به آنها پرداخته می شود.

انجمن های تخصصی صنعتی در جهت عارضه یابی صنایع فعال تر عمل کنند

وی ارائه مشکلات بصورت دسته بندی شده و به تفکیک از جانب انجمن های مختلف جهت طرح در این کارگروه ها را نتیجه بخش دانست و تاکید کرد: عارضه یابی مسائل مبتلا به هر صنعت توسط انجمن ذیربط آن بصورت کارشناسی شده و انعکاس آن به دستگاه‌های ذی مدخل برای مرتفع کردن مشکلات می‌تواند بعنوان یک راهکار موثر ، راهگشا باشد.

منتظری اعلام آمادگی کرد در صورت ارائه و طرح مشکلات به سازمان زیر مجموعه خود مشکلات را قطعاً پیگیری خواهد کرد و اظهار داشت: پرداخت به موضوعات مبتلا به صنایع مختلف به صورت تخصصی و انعکاس آن به کارگروه ها در سطح استانی وظیفه سازمان صنعت،معدن و تجارت است و اگر در استان قابل پیگیری نباشد در جلسات سطح ملی هم در جهت رفع آن پیگیری خواهیم شد و مکاتبه خواهیم کرد.

وی با اعلام اینکه تا دو هفته دیگر سامانه تسهیلات به صنایع مجدداً فعال خواهد شد، گفت: توقع این است انجمن‌های تخصصی صنعتی در جهت عارضه‌یابی صنایع فعال تر عمل کنند و انجمن های تخصصی می‌توانند واحدهای متقاضی تسهیلات را اول کارشناسی نمایند و سپس به ما معرفی نمایند تا امور به صورت مطلوب تری انجام گردد.

متولی بخش صنعت، معدن و تجارت استان اذعان نمود: مشکلات واحد های صنعتی را یقینا مسائل و چالش خودمان تلقی می کنیم و موظف به رفع و رجوع مشکلات در حوزه های مختلف هستیم و لازمه این پیگیری ها افزایش روحیه مطالبه‌گرانه در مدیران واحدهای صنعتی است و لازم است با مدیران ، شخصاً یا با معرفی یک رابط مناسب مسائل خود را به سازمان منعکس کرده و ما هم به جد پیگیری خواهیم داشت.

در خلال نشست مدیران واحد های صنعتی حاضر ، به بیان نظرات و مشکلات خود پرداختند که مدیر یکی از واحدهای صنعتی فرآورده های گوشتی با بیان اینکه لازم است اتاق بازرگانی استان فعالانه تر مسائل استان را پیگیر باشد از تلاشهای صادقانه و مجدانه رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان قدردانی کردند و گفتند؛ شاید نیاز باشد گروه تازه نفسی برای احقاق حقوق سرمایه گذاران صنعتی در اتاق بازرگانی ظاهر شوند و برای حل مشکلات صنعتگران کمی بیشتر از قبل فعالیت نمایند.

 سامان نظری با طرح این سوال که آیا پایدار ماندن سرمایه گذاران بخش صنعت مهم است یا ایجاد طرح های جدید؟ تصریح کرد؛ آیا وقت آن نرسیده است که انسجام بیشتری از اتاق بازرگانی استان جهت اخذ مطالبات و رفع مسائل شاهد باشیم.

وی اعلام نمود: شایسته است اتاق  بازرگانی ، سهولت ورود شرکت های صنعتی استان را به نمایشگاه های بین المللی فراهم نماید، نظیر نمایشگاه ایران و روسیه که اخیرا در منطقه آزاد انزلی برگزار شد تا با مشکل بروکراسی اداری عدیده مواجه نشویم.

نظری تاکید نمود: توقع این است که غیر از سازمان صنعت معدن و تجارت استان، دیگر دستگاه ها هم رویکرد حمایتی و نگاه مشفقانه در قبال تولید کنندگان داشته باشند و در این مسیر همواره آقای دکتر منتظری از صنعت حمایت کرده اند و دیگر نهاد های استان زیرساخت لازم را به شکل مناسب  فعال نکرده و مشکلات را بلاتکلیف گذاشته اند و این نگرش حمایتی باید در سایر مدیران استان نیز بوجود آید.

در بخش دیگر تعدادی از مدیران حاضر مشکلات راه دسترس شهر صنعتی را مطرح کردند و اعلام نمودند از عملکرد شهر صنعتی رشت رضایت لازم را ندارند و به مشکلات ترابری شهر صنعتی و آسفالت ورودی و داخل شهر صنعتی بی‌توجهی بسیار شده است و از خدمات دهی نامناسب شهر صنعتی گلایه‌های خود را مطرح کردند.