قطعا از این حرفی که زده اند پشیمان خواهند شد زیرا آنچه که اتفاق افتاده است نشان می دهد تا چه میزان رویکرد مردم به این سمت است

به گزارش ندای گیلان،ظهر دیروز مراسم افتتاح المان شهدای گرانقدر ذهاب که به همت سازمان زیباسازی شهرداری رشت آماده افتتاح شده بود همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور جمعی از مدیران شهری رشت در بافت فرهنگی  تاریخی مرکزی شهر رشت برگزار ش..

دکتر سید محمدعلی ثابت قدم در ابتدای سخنان خود با اشاره به همزمانی اعیاد شعبانیه و سالروز آزاد سازی خرمشهر گفت : چنین ایامی آورده های فراوانی در زندگی مادی و معنوی ما به همراه خواهد داشت و قطعا باید با نگاهی به آینده  ، موضوعات دفاع مقدس ، مقاومت ، شهدا ، جانبازان ، ایثارگران و … را مورد تاکید قرار دهیم.

شهردار رشت با بیان اینکه مقوله های فرهنگی ما در محدوده شهری رشت در اجرای سند باز آفرینی، منوط به یک قشر یا صنف نیست افزود : همه اقشار مذهبی، انقلابی و ارزشی را در دل این پروژه خواهیم داشت.

وی با اعلام اینکه در ساعات آتی امروز، جلسه ای در محدوده بافت فرهنگی مذهبی شهر رشت در حومه بقعه  متبرکه خواهر امام رضا (ع) داریم ادامه داد : به زودی در آن ناحیه نیز آغاز به کار خواهیم کرد و پیاده راه را توسعه خواهیم داد.

دکتر سید محمد علی ثابت قدم با تاکید بر داشته های فرهنگی رشت تصریح کرد : ضمن بازآفرینی هویت شهری رشت می توانیم با استفاده از تمامی داشته های فرهنگی، رشت را در مقیاس فرا ملی مطرح کنیم

وی افزود : مطمئنا یکی از همین داشته های ارزشمند و مهم، فرهنگ مقاومت و ایثار است که در بطن و دل و ذهن مردم وجود دارد و با بهره گیری از این داشته ها می توانیم به خوبی مقوله های عمرانی و فرهنگی را در آمیخته کنیم و خروجی مثبتی به عنوان یک الگوی شهرسازی ایرانی اسلامی در سطح کشور داشته باشیم.

شهردار رشت با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل توسط مقام معظم رهبری افزود: نگاه امروز مجموعه مدیریت شهری، شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت، عملی کردن این الگوی شهرسازی ایرانی اسلامی است که قطعا مبتنی بر ارزش های ما است. اگر امروزه صحبت از خون شهدا را می شنویم و رونمایی از المان شهدای ذهاب را در روز فتح خرمشهر می بینیم حرکتی صوری، تصنعی و لحظه ای نیست و می خواهد بگوید که عملا زندگی ما در شهر مبتنی بر این نگاه است و یادمان ها و المان های نصب شده، که در طول یک سال گذشته سعی کرده ایم بیش از پیش توسعه یابد، عملا ما را به این سمت می برد که این فرهنگ جاری و ساری است. در راستای توسعه شهر سازی ایرانی اسلامی، قطعا استفاده از هرگونه المان و مقوله های بومی محلی و ملی را مبنای عمل قرار خواهیم داد.

دکتر سید محمد علی ثابت قدم با تاکید بر اینکه این پیاده راه فرهنگی است خطاب به اقلیتی که بارها واژگان دیگری را برای این پیاده راه به کار برده اند خاطر نشان کرد : قطعا از این حرفی که زده اند پشیمان خواهند شد زیرا آنچه که اتفاق افتاده است نشان می دهد تا چه میزان رویکرد مردم به این سمت است. 

این فضاها را با کمک نهادهای مقدسی همچون سپاه پاسداران و عزیزان حوزه های تبلیغات اسلامی و ارزشی و مذهبی که با ما همراهی دارند در سطح شهر گسترش خواهیم داد.
وی اشاعه فرهنگ گذشته و استفاده از آن برای نسل آینده بر مبنای همان فرهنگی که پشت چفیه ها مستتر است را ضروری دانست و افزود : باید این فرهنگ را در اجزای زندگی و در اقتصاد امروز که اقتصاد مقاومتی است جاری کنیم. اقتصادی مبتنی بر اقتصاد درون زا و با نگاهی به برون گرایی باشد تا هم ارتباط با دنیا را حفظ کند و هم اتکا به درون مشخصی داشته باشد. وقتی صحبت از باز آفرینی می کنیم نگاه ما این است که گردشگری شهری مبتنی بر جمیع این مقوله ها می تواند ما را به این سمت هدایت کند.

شهردار رشت در ادامه نگاه مدیریت شهری در توسعه فضاهای شهری را تشریح کرد و افزود: در توسعه فضاهای شهری و بسط و کیفی سازی آن باید علاوه بر اعتماد سازی مردم، دستاوردهای اقتصادی و رونق بخشیدن اشتغال پایدار نیز در نظر گرفته شود تا اقتصاد شهری را به سمتی هدایت کند که ضمن برخورداری مردم از شادابی و نشاط کامل فرهنگی، عملا مقاومت را در اقتصاد ببینند و از حرف ها و شعارها دوری کنیم و به سمت اعمالی برویم که این اقتصاد پایدارتر باشد و مقاومت عزیزان ما در دهه های گذشته و امروزه در دفاع از حرم را در سطح شهری به منصه ظهور بگذاریم و به برگزاری مراسم تجلیل کفایت نکنیم و این زمانی اتفاق می افتد که اقتصاد پایداری داشته باشیم و بتوانیم آینده بهتری برای شهر و استان و مردم عزیزمان به همراه داشته باشیم تا صدای  عملکرد ایرانی اسلامی خود  را به سرتاسر دنیا برسانیم  و مردم بیش از پیش اعتماد و اتکا داشته باشند