مدیرکل شیلات گیلان گفت: تولید بیش از ۲ هزار تن گوشت ماهی خاویاری تا پایان سال در گیلان پیش بینی می‌شود.

به گزارش ندای گیلان از بندرانزلی، کوروش خلیلی با بیان اینکه تاکنون هزار و ۶۲۰ تن ماهی خاویاری در گیلان تولید و برداشت شده است، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال بیش از ۲ هزار تن گوشت ماهی خاویاری به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان در مزارع پرورش ماهیان خاویاری گیلان تولید شود.

مدیرکل شیلات گیلان افزود: استفاده از ظرفیت غیر فعال مزارع پرورش ماهیان سرد آبی در استان یکی از دلایل افزایش تولید گوشت ماهیان خاویاری در گیلان به شمار می‌رود.

خلیلی با اشاره به اینکه گیلان بعد از استان مازندران دومین تولید کننده گوشت ماهیان خاویاری است، افزود: این استان با داشتن ۱۰۵ مزرعه پرورش ماهی خاویاری جایگاه دوم را به لحاظ تعداد و سطح مزارع پرورش این گونه از ماهیان در کشور دارد.