‌‌‌‌‌ندای گیلان:مهدی یوسف‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با بیان اینکه مرغداران در یک سال گذشته به دلیل پایین بودن قیمت مرغ، ضرر و زیان کرده‌اند، گفت: همین موضوع منجر به کاهش جوجه‌ریزی در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری شد.رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی با بیان اینکه قیمت گوشت مرغ را […]

‌‌‌‌‌ندای گیلان:مهدی یوسف‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با بیان اینکه مرغداران در یک سال گذشته به دلیل پایین بودن قیمت مرغ، ضرر و زیان کرده‌اند، گفت: همین موضوع منجر به کاهش جوجه‌ریزی در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری شد.رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی با بیان اینکه قیمت گوشت مرغ را عرضه و تقاضا تعیین می‌کند، افزود: اثرات کاهش جوجه‌ریزی در فروردین و اردیبهشت با افزایش قیمت گوشت مرغ در چند روز اخیر مشاهده می‌شود.یوسف‌خانی با بیان اینکه قیمت هر کیلو گوشت مرغ امروز در بازار به 7900 تومان رسیده است، بیان داشت: این شرایط تا 10 روز آینده ادامه دارد.وی با اشاره به اینکه از اواسط تیرماه با ورود مرغ‌های حاصل از جوجه‌ریزی خرداد‌ماه قیمت گوشت مرغ کاهشی می‌شود، گفت: احتمالا قیمت گوشت مرغ به 6300 تومان هم برسد.رئیس اتحادیه پرنده و ماهی به دلیل دیگر کاهش جوجه‌ریزی اشاره کرد و گفت: تعداد دیگری از مرغداران با توجه به روال هر ساله کاهش تقاضای گوشت مرغ و کاهش قیمت آن در ایام ماه مبارک رمضان برای جلوگیری از ضرر و زیان، امسال جوجه‌ریزی نکردند که این موضوع هم منجر به افزایش قیمت شده است.رئیس اتحادیه پرونده و ماهی با بیان اینکه قیمت جوجه و دان در یک سال گذشته نوسان جزئی داشته است، گفت: این نوسان طبیعی بوده، اما افزایش نداشته است.یوسف‌خانی با بیان اینکه شرکت پشتیبانی امور دام به مقدار فراوان در بازار مرغ منجمد عرضه کرده است، تصریح کرد: در حال حاضر هر کیلو مرغ منجمد در بازار به قیمت 5100 تومان عرضه می‌‌شود.وی با بیان اینکه مصرف گوشت مرغ منجمد فرهنگ‌سازی نشده است، گفت: این مرغ‌ها کیفیت خوبی دارد، اما مردم چندان از آن استقبال نمی‌کنند.رئیس اتحادیه پرونده و ماهی تصریح کرد: استقبال مردم از مصرف گوشت مرغ منجمد در کاهش قیمت مرغ گرم و تعادل بخشی به آن مؤثر است.انتهای پیام/ب