کارگردان فیلم «امکان مینا» گفت: برگزاری نشسست های نقد و بررسی در روز بعد موجب می شود تا منتقدان از طرح موضوعات خلق الساعه و شتاب زده خودداری کنند و اثرات دیدن فیلم ها در ذهن های آنها بیشتر نشسته و با یک فاصله مناسب به نقد فیلم ها بپردازند.

کمال تبریزی کارگردان فیلم "امکان مینا" در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری فارس، پیرامون روند جدید برگزاری سی و چهارمین جششنواره فیلم فجر، گفت: تغییراتی هم که امسال در جریان برگزاری جشنواره فیلم فجر رخ داده هم در نوع خود می تواند خوب باشد. البته باید فرصت لازم برای اجرا شدن را به آن بدهیم تا مزایا و معایب آن روشن و مشخص شود. زیرا در این رابطه از پیش قضاوت کردن خیلی درست و اصولی نیست.

وی افزود: اینکه بین زمان نمایش فیلم ها در جریان این جشنواره و برگزاری نشست های نقد و بررسی فاصله ای یک روزه است هم می تواند در نوع خود خوب و مفید باشد زیرا خبرنگاران و منتقدان فرصت لازم و کافی را دارند تا پیرامون فیلم هایی که دیده اند اندیشه کرده و آن را در ذهن خود مرور کنند.

کارگردان فیلم "امکان مینا" ادامه داد: این برگزاری نشسست های نقد و بررسی در روز بعد موجب می شود تا منتقدان از طرح موضوعات خلق الساعه و شتاب زده خودداری کنند و اثرات دیدن فیلم ها در ذهن های آنها بیشتر نشسته و با یک فاصله مناسب به نقد فیلم ها بپردازند.

تبریزی با اشاره به حواشی پیش آمده برای فیلم های حاضر در جشنواره فجر خاطرنشان کرد: به حواشی که پیرامون فیلم های حاضر در جشنواره فجرمطرح می شود نباید خیلی بهاء داد و به آن توجه کرد. بلکه باید اجازه داد تا ابتدا فیلم ها دیده شوند و سپس درمورد آنها اظهار نظر صورت پذیرد.

وی اضافه کرد: من تمام فیلم های حاضر در جشنواره امسال را مشاهده نکرده ام. اما آنهایی که در جریان امور هستند و بیشتر فیلم های حاضر در جشنواره را دیده اند اعتقاد دارند که با فیلم های بهتری از جنبه های تکنیکی و محتوایی نسبت به جشنواره سال قبل روبرو هستیم.

این کارگردان تصریح کرد: شکل و شمایل فیلم های سینمای ایران در این دوره از جشنواره یک سر و گردن از جشنواره سال قبل بالاتر است. بر این اساس شاهد هستیم که فیلم ها محکم تر، قوی تر و با ساختار درست تری هستند. درضمن فیلم های حاضر در آن دوره از جشنواره در کنار جذاب شدن ارتباط بهتر و بیشتری با مخاطبان خود برقرار کرده اند.

 

انتهای پیام/ج

http://fna.ir/QLVGJ7