به گزارش ندای گیلان،دکتر سهراب عاقبتی مدیر کل دامپزشکی گیلان از استحصال 15 هزار و 190 تن گوشت قرمز در سال 96 در کشتارگاه های صنعتی دام استان تحت نظارت دامپزشکی خبر داد. عاقبتی یادآور شد مقادیر گوشت قرمز استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی بر کشتار 77 هزار و 240 راس دام سنگین(گاو و گاومیش) […]

به گزارش ندای گیلان،دکتر سهراب عاقبتی مدیر کل دامپزشکی گیلان از استحصال 15 هزار و 190 تن گوشت قرمز در سال 96 در کشتارگاه های صنعتی دام استان تحت نظارت دامپزشکی خبر داد.
عاقبتی یادآور شد مقادیر گوشت قرمز استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی بر کشتار 77 هزار و 240 راس دام سنگین(گاو و گاومیش) و بیش 171 هزار رأس دام سبک (گوسفند و بز) بوده است.
مدیر کل دامپزشکی استان به شهروندان به بویژه در مناطق ییلاقی توصیه کرد، هنگام خرید گوشت قرمز پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام، نسبت به خرید آن اقدام کنند.
وی گفت: استان گیلان تنها استان درسطح کشور است که گوشت قرمز در آن فقط از کشتارگاههای صنعتی تامین می شود.