‌‌‌‌‌ندای گیلان:مهدی خلج در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری فارس، در پاسخ به اینکه سازمان دامپزشکی چه فکری برای بررسی باقیمانده سموم یا ذرات سنگین در گوشت مصرفی مردم کرده، اظهار داشت: طرح ملی پایش مخاطرات بهداشتی را در شیرخام، ماهی قزلآلا و انواع گوشت آغاز کردهایم.وی اضافه کرد: نمونهبرداری لازم برای آنالیز کیفیت شیر […]

‌‌‌‌‌ندای گیلان:مهدی خلج در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری فارس، در پاسخ به اینکه سازمان دامپزشکی چه فکری برای بررسی باقیمانده سموم یا ذرات سنگین در گوشت مصرفی مردم کرده، اظهار داشت: طرح ملی پایش مخاطرات بهداشتی را در شیرخام، ماهی قزلآلا و انواع گوشت آغاز کردهایم.وی اضافه کرد: نمونهبرداری لازم برای آنالیز کیفیت شیر خام از ابتدای امسال انجام شده و منتظر جواب آزمایشات هستیم، همین طور پایش ماهی قزلآلا را در پاییز آغاز خواهیم کرد و در مورد فرآوردههای گوشتی نیز تا پایان زمستان آنالیز ریز به ریز را انجام خواهیم داد.رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به اهمیت باقیمانده دارویی در محصولات دامی تصریح کرد: به عنوان مثال در ماهی قزلآلا 39 فاکتور باقیمانده دارویی اندازهگیری میشود و در اکثر محصولات دامی نیز 40 مخاطره بررسی خواهد شد.خلج در پاسخ به این سوال که مگر کار دامپزشکی بررسی همین فاکتورها به صورت روتین نیست، اظهار داشت: وظیفه ما در دو بخش انجام میشود، یکی کنترلهای سطحی است که در همه مراکز از محل تولید مزرعه تا محل عرضه است که ناظران دامپزشکی بر کیفیت محصولات از نظر رنگ، بو، مزه و فاسد نبودن نظارت میکنند.