امام جمعه ماسال گفت:پدری که در زمین روستایی ۷۰ سال زندگی کرده است و می‌خواهد ۲۰۰ متر از زمین داخل حیاط خانه خودش را به فرزندش بدهد تا خانه‌ای بسازد اما وقتی استعلام می‌گیرد دوستان می‌فرمایند این جز منابع طبیعی است و نمی‌توانید خانه بسازید.

به گزارش ندای گیلان،سید هادی موسوی در جلسه شورای اداری شهرستان ماسال که با حضور خلیل آقایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و حجت شعبان پور معاون عمرانی استاندار گیلان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان ماسال برگزار شد اظهار داشت: منابع طبیعی متعلق به همه نسل‌های آینده هم است و ما حق نداریم به هر نحوی در آن دخل و تصرف کنیم.

وی با بیان اینکه برخی قوانین بازدارنده موجود منابع طبیعی  نیاز به اصلاحیه دارد  چرا که  برخی از این قوانین مربوط به گذشته بسیار دور است، افزود: دخل و تصرف در منابع طبیعی بصورت غیرقانونی به معنی فساد در زمین است و حداقل ۱۰۰۰ آیه قرآن درباره منابع طبیعی و خاک نازل شده است..

حجت‌الاسلام موسوی، ادامه داد: در سطح روستاها داعیه ما این است که روستایی در روستا بماند و تولید کند و به شهر نیاید تا تبدیل به نیروی صرف مصرف‌کننده نشود اما از آن طرف همین پدری که در زمین روستایی ۷۰ سال زندگی کرده است و می‌خواهد ۲۰۰ متر از زمین داخل حیاط خانه خودش را به فرزندش بدهد تا خانه‌ای بسازد اما وقتی استعلام می‌گیرد دوستان می‌فرمایند این جز منابع طبیعی است و نمی‌توانید خانه بسازید…

وی افزود: این فرد حالا باید چکار کند. چگونه در روستا بماند. من هیچ اعتقادی به طرح تجمع جنگل نشینان در روستاها ندارم. الآن دوستان بیایند و به من بگویند آثار و برکات این طرح چه بوده است. ممکن است به‌صورت مصداقی جاهایی کار خوبی انجام شده باشد اما عده‌ای که به حداقل زندگی قانع بودند را در جاهایی جمع کردیم و معضل اجتماعی ایجاد کردیم.

امام جمعه ماسال خاطرنشان کرد: عده کثیری از مردم آبا و اجدادی در مناطق ییلاقی بودند و در طول سال چند ماه در آنجا زندگی می‌کنند و وقتی این خانه آن‌ها به هر دلیل تخریب شود باز دوستان منابع طبیعی می‌گویند نمی‌شود اما یک نفر که اهل این شهرستان هم نیست از جای دیگر می‌آید و تحت عنوان خوش‌گذران ویلاهای آن‌چنانی می‌سازد و در همین مناطق ییلاقی قیمت زمین سر از میلیون‌ها در می‌آورد.

حجت‌الاسلام موسوی گفت: یک قانون دو پا در هوا که نمی‌شود. در آموزه‌های دینی تعدی به منابع طبیعی به معنی فساد در زمین است اما آن ماسالی که هفت پشتش در همان مناطق زندگی کرده است حق ندارد اما یک خوش‌گذران در همان‌جا بهترین ویلا را می‌سازد. اگر قانون وجود دارد برای همه است. یکی از وظایف دستگاه حاکمیتی ایجاد آرامش برای شهروند خودش است البته این به معنی آزادی در دخل و تصرف منابع طبیعی نیست اما نباید این‌طور باشد که برخی مجبور شوند قانون را دور بزنند