معاون سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:گوشت بوقلمون به علت اینکه حاوی هردو گوشت سفید و قرمز و همچنین با داشتن پروتئین ، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد خانوار مردم گیلان قرار بگیرد.

به گزارش ندای گیلان از رشت،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان  در جمع خبرنگاران گفت: گوشت بوقلمون به علت اینکه حاوی هردو گوشت سفید و قرمز(۶۰ درصد گوشت سفید و ۴۰ درصد گوشت قرمز) و همچنین با داشتن  پروتئین ، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد خانوار مردم گیلان قرار بگیرد.

مهندس اکبر نژاد گفت: با توجه به اینکه هر سال مصرف گوشت در ماه مبارک رمضان افزایش می یابد، امسال گوشت بوقلمون به کمک گوشت مرغ که غذای بسیار سالمی است وارد بازار شده.

وی گفت: از این واحد های تولید پرورش بوقلمون در سال ۱۳۹۷ حدود ۷۵۰  تن گوشت تولید شده است.

وی افزود: در این استان ۹ واحد پرورش بوقلمون فعال است که  شهرستانهای رشت، رودبار و لاهیجان بیشترین فعالیت پرورشی این گوشت را دارا می باشد