مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان گفت: با توجه به نزدیکی سال جدید پویش تهیه هشت هزار دست لباس نو به یاد هشت هزار شهید گیلانی اجرا می شود.

به گزارش ندای گیلان از رشت،حجت الاسلام سعید مهدوی در نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسب‌های مذهبی گیلان که با موضوع برنامه‌های نیمه شعبان در اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: بشر برای رسیدن به تعالی روحی و فکری و همچنین سعادتمندی مادی و معنوی نیازمند ظهور حضرت حجت است.

وی با تشریح اهمیت، جایگاه و فلسفه «انتظار»، افزود انتظار حضرت ولی عصر (عج) انتظار راهبردی، کاربردی و واقعی است نه انتظار خیالی و خنثی.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه سعادتمندی بشری با ظهور امام زمان (عج) محقق می‌شود، گفت: زندگی بشر زمانی به تحولی شگرف در ابعاد مختلف دست پیدا می‌کند که منجی موعود موجود در تک تک لحظات بشر نقش آفرین باشد.

حجت الاسلام مهدوی با تاکید بر اهمیت و جایگاه ظهور حضرت حجت در زندگی بشری، تصریح کرد: جامعه بشریت خود را برای ظهور موعود موجود جهانی آماده کند.

وی با اشاره به تجربه بهره مندی از ۱۲۴ هزار پیامبر و ۱۳ معصوم، آماده سازی برای ظهور را یک تکلیف الهی برشمرد و افزود: طبق آموزه‌های دینی و الهی، وجود نورانی امام زمان (عج) همانند خورشیدی فروزان و درخشنده برای جامعه جهانی مفید و مؤثر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه شعبان فرصت ظرفیت سازی برای جامعه و جان و جهان برای درک ظهور منجی موعود موجود است، گفت: میلاد امام زمان (عج) بهانه‌ای برای تنبه، بیداری و توجه عموم مردم به این حجت کامل خدا بوده و نسبت به بزرگداشت این ایام حساسیت خاصی قائل هستیم.

حجت الاسلام مهدوی با اشاره به نامگذاری نیمه شعبان به نام روز مستضعفین، بیان کرد: نیمه شعبان فرصت مغتنمی برای دستگیری و کمک به مستضعفین و محرومان و می‌بایست از این فرصت بهترین بهره را برد.

ترویج و تبیین فرهنگ ظهور موعود موجود جهانی

وی افزود: ترویج و تبیین فرهنگ ظهور برای موعود موجود جهانی باید اولویت همه دستگاه‌ها خصوصاً دستگاه‌های فرهنگی باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان به تشریح برنامه‌های این سازمان به مناسبت اعیاد شعبانیه پرداخت و بیان کرد: پویش «خیرات نان نذر ظهور» در نانوایی‌های گیلان کار ارزشمندی که سال گذشته بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفت امسال هم با جدیت برگزار می‌شود.

حجت الاسلام مهدوی با تقدیر از همراهی رسانه‌ها در ایام مختلف، بیان کرد: رسانه‌های و خبرنگاران یاوران خوبی برای تبلیغات اسلامی جهت اجرای موفق برنامه‌ها هستند.

وی از تمام دستگاه‌های فرهنگی خواست تا برنامه‌های خود را در خصوص نیمه شعبان به تبلیغات اسلامی ارائه دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان از پویش تهیه هشت هزار کفش و لباس نو برای محرومین به یاد هشت هزار شهید استان خبر داد و بیان کرد: با توجه به قرارگیری در آستانه نوروز، تهیه لباس نو برای نیازمندان کار ارزشمندی است که با همراهی دستگاه و نهادهای مختلف و مشارکت تشکلهای مردم نهاد انجام می‌شود.

حجت الاسلام مهدوی با بیان اینکه نیمه شعبان شب احیا و مناجات است، گفت: مساجد و حسینیه‌ها گیلان در شب نیمه شعبان برای احیا و مناجات و شب زنده داری معنوی مردم تا صبح باز باشند.

نور افشانی ۳۱۳ نقطه استان گیلان

وی با تاکید بر اینکه جشن‌های نیمه شعبان حماسی سازی شود افزود: در برخی مراسم و جشن‌ها به جای شادی و سرور، به ساحت مقدسات اهانت می‌شود، توصیه و تاکید می‌کنیم در نیمه شعبان، حرمت امام زمان (عج) حفظ شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان از برگزاری حداقل ۳۱۳ نقطه نورافشانی در نقاط مختلف استان خبر داد و بیان کرد: جشن‌های نیمه شعبان باید همراه با شعور معنوی و ولایی باشد.

حجت الاسلام مهدوی با انتقاد از پاسکاری برخی وظایف مدیریت شهری در باب فضاسازی شهری در اعیاد مناسبت‌های مختلف، تصریح کرد: مدیریت شهری نباید کارش را گردن سازمان‌های دیگر بیاندازد فضاسازی محیطی در ایام نزدیک به سال نو باید با مفاهیم مهدویت در سطح شهرهای گیلان انجام پذیرد

وی همچنین اضافه کرد: مسابقه تزئین محله با موضوع مهدویت و انتظار با محوریت مساجد در گیلان برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر اینکه نمادهای هنرمندانه و حماسی در فضاسازی شهری استفاده شود گفت: طراحی و اجرای مبلمان شهری بر عهده شهرداری‌ها است و می‌بایست در این خصوص هنرمندانه عمل کنند و شکل و شمایل گیلان را مذهبی و مهدوی وار برای مسافران نوروزی آماده کنند.

حجت الاسلام مهدوی یادآور شد: راه اندازی ایستگاه‌های صلواتی و استقرار ۱۱۰ کرسی پاسخگویی به شبهات در نقاط مختلف گیلان از دیگر برنامه‌های سازمان تبلیغات در نیمه شعبان است.

وی همچنین اضافه کرد: برگزاری پیاده روی خانوادگی و ایجاد خیابان انتظار در رشت و بعضی از شهرستان‌ها از دیگر برنامه‌های این ایام است.