رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورگفت: نان، پنیر و دوغ بیشترین مقدار نمک را به سبد غذایی ایرانی ها وارد می کنند.

به گزارش ندای گیلان،دکتر هدایت حسینی به مناسبت پویش ملی کنترل فشار خون در کشور اعلام کرد: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک نشان می دهد نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانی ها دارند.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور افزود: حدود ۵۳ درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و ۱۲.۵ درصد از طریق نان، ۵.۳ درصد از طریق پنیر و ۴.۷ درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می شود.

دکتر حسینی در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمک دان در منزل پرهیز شود و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.