ادعاهای عجیب مؤسس و مدیرعامل تلگرام و همچنین توئیت اکانت رسمی تلگرام در توییتر مبنی بر محدود کردن ترافیک توسط مسئولان ایران موضوع را پیچیدهتر کرده و احتمال فیلتر شدن تلگرام را قوت میبخشند.
محمود واعظی دربارهی اختلال در تلگرام در چند روز اخیر گفت: اختلال چند روزه تلگرام به دلیل اختلال در کانالهای ارتباطی بوده و ربطی به فیلتر شدن ندارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بحث فیلترینگ را خارج از محدوده اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست و افزود: کارگروهی تشکیل میشود که مصادیق مربوط به بحث فیلترشدن در آن به تصمیم گذاشته میشود و از طرف این کارگروه اگر سایتی غیراخلاقی و یا دارای تصاویر یا فیلمهای مستجهن باشد فیلتر میشود و وزارت ارتباطات تنها کارهای فنی آن را برعهده میگیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اگر برحسب حکم قاضی نیازی به اطلاعات مردم باشد این به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ربطی ندارد و وزارتخانهاش جداست.
داستان فیلترینگ اپلیکیشنهای پیامرسان سر درازی دارد. در موارد پیشین قبل از مسدود شدن یک سرویس شاهد اظهار نظرهای مسئولین و سپس اعمال فیلترینگ بر روی سرویس مورد نظر بودیم، اما این بار مسئولان تلگرام ادعاهای عجیبی مطرح کرده اند.
اکانت رسمی توییتر تلگرام در پاسخ به توییتهای مکرر کاربران ایرانی در رابطه با اختلال در سرویس تلگرام اینگونه پاسخ داده است:
“متاسفیم. وضعیت سرویس خوب است، اما ارائه دهندگان اینترنت در ایران از چهارشنبه ترافیک تلگرام را محدود کردهاند.”
محمدرضا فرنقیزاد، مدیرکل روابط عمومی وزارت ارتباطات در پاسخ به ادعای عجیب مسئولین تلگرام گفته است که تا کنون نامهای در این زمینه به دست ما نرسیده است. این بدان معنا است که وزارت ارتباطات اقدام برای مسدود کردن این سرویس و فیلترینگ آن هیچ اقدامی نکرده است. بنابراین مشخص نیست که ادعای تلگرام بر چه اساسی مطرح شده است./زومیت-ایسنا
Friday, 8 November , 2024