مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان گفت: با بهره‌برداری از طرح‌های در دست اجرا، در ۵۰ سال آتی هیچ نقطه‌ای در استان تنش آبی نخواهد داشت.

به گزارش نداي گيلان: کاظم لطفی با اشاره به نگاه ویژه دولت به طرحهای آب و فاضلاب گیلان، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید طی سالهای ۹۳ و ۹۴ و ۴ سال آتی ۳۰۰۰ میلیارد تومان در طرحهای آب و فاضلاب استان سرمایه گذاری خواهد نمود.
وی در ادامه افزود: درسالهای ۹۲، ۹۳ و شش ماهه ۹۴ به میزان ۵۰۰ میلیارد تومان از طرحهای در دست اجرا وارد مدار بهره برداری گردید و گستردگی پروژه‌های توزیع آبرسانی از دیگر افتخارات استان بوده که ۱۶ شهرستان گیلان طرح آبرسانی مصوب دارد.
مدیرعامل آبفای گیلان با اشاره به خشکسالی اخیر تصریح کرد: استان گیلان بعنوان تنها استان در سطح کشور با اقتدار و مدیریت خوب در هیچ شهری تنش آبی نداشت و با بهره برداری از طرحهای در دست اجرا در ۵۰ سال آتی در هیچ نقطه گیلان تنش آبی نخواهیم داشت.
لطفی از شرکت آب و فاضلاب گیلان بعنوان یک سازمان دانش محور یاد کرد و افزود: علم و دانش و تدبیر در این شرکت جاری است و یک دستگاه اجرایی موفق در استان می‌باشد.
وی با طرح دیدگاه شرکت آب و فاضلاب گیلان اظهار داشت: با سرمایه گذاری بخش خصوصی، بخش دولتی، مشارکتهای مردمی، اخذ وام‌ها، طرحهای فاضلاب طی ۵ سال آتی در ۱۱ شهر اجرا و بالغ بر ۷۰ درصد جمعیت شهری را تحت پوشش قرار داده و طرح آبرسانی در ۵۱ شهر استان به اتمام می‌رسد.
مدیرعامل آبفای گیلان نگاه دولت و مجموعه وزارت نیرو به استان گیلان را بی‌نظیر دانست و افزود: مدیریت عالی در استان و نگاه ویژه به صنعت آب و فاضلاب منجر به اجرای پروژه‌های آبرسانی و جلب رضایت شهروندان بوده است.
لطفی درخصوص فاضلاب لنگرود خاطرنشان کرد: اجرای طرح فاضلاب لنگرود به ۵ زون اجرایی تقسیم شده یکی از فاز‌ها وارد مرحله عملیاتی خواهد شد و سیاست کلی آبفای گیلان این است از سیمای کلی طرح بخشی وارد مدار بهره برداری شده و طرح فاز به فاز اجرا و وارد مدار بهره برداری گردد.
وی همچنین افزود: طرح فاضلاب لاهیجان طی ۴ سال عملیاتی بطور کامل اجرا خواهد شد که ۲۵% طرح در هفته دولت سال آتی به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل آبفای گیلان همچنین یادآور شد: روزهای آتی شاهد بهره برداری از بزرگ‌ترین طرح آبرسانی در استان در سطح شهرستان رشت با مبلغ ۲۴۰ میلیارد تومان خواهیم بود.
وی به منابع تأمین آب شهر لنگرود اشاره کرد و اظهار داشت: آب شرب لنگرود از سه منبع سد سنگر، سد شهر بیجار و ۵ حلقه چاه فلمن با ظرفیت آبدهی ۱۵۰۰ لیتر در ثانیه تأمین می‌گردد و بطور متوسط سالیانه باید ۲۰ میلیارد پروژه در سطح لنگرود افتتاح گردد تا به هدف نهایی خود برسیم.