رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان با بیان این که نظارت بر عملکرد واحدهای نانوایی و رسیدگی به تخلفات احتمالی واحدها در دستور کار این اداره است، از تشکیل پرونده برای تخلفات ۱۲ واحد نانوایی در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش ندای گیلان،جلسه کمیته آرد و نان شهرستان فومن به ریاست مهندس علیزاده معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان و با حضور اعضا در سالن اجتماعات فرمانداری فومن برگزار شد.
علیزاده با بیان این که آخرین جلسه کمیته آرد و نان شهرستان در سال جاری بوده و به منظور رسیدگی به وضعیت پخت و عرضه نان در فومن برگزار می شود، با مورد توجه قرار دادن شرایط روز جامعه و وجود تهدیدات بهداشتی فراگیر، خواستار دقت و جدیت مسئولین و دست اندرکاران بر نظارت بر عملکرد نانوایی ها و حداکثر رعایت نکات و اصول بهداشتی جهت حفظ جان شهروندان شد.
معاون عمرانی فرماندار فومن با اعلام این که در ایام تعطیلات گروه های بازرسی تشکیل خواهد شد، از فعالیت اکیپ های ناظرین بر فعالیت نانوایی ها در شهرها و روستاهای شهرستان و حضور واحدهای کشیک روزانه تا ۱۵ فروردین خبر داد.
وی با اشاره به این که موضوع آرد و نان همواره حائز اهمیت بوده و حداقل در دو وعده غذای گیلانیان مصرف می شود، افزود: رعایت کیفیت و استانداردهای لازم در پخت نان نیازمند توجه ویژه است.
معاون عمرانی فرماندار فومن با تاکید بر لزوم نظارت بر عملکرد نانوایان شهرستان به ویژه در رابطه با رعایت قوانین و اصول بهداشتی و همچنین برخورد شایسته با مشتریان، خواستار تعهد دست اندرکاران در این حوزه شد.
رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان با بیان این که نظارت بر عملکرد واحدهای نانوایی و رسیدگی به تخلفات احتمالی واحدها در دستور کار این اداره است، از تشکیل پرونده برای تخلفات ۱۲ واحد نانوایی در سطح شهرستان خبر داد.
وی بر جدیت این اداره بر نظارت بر عملکرد نانوایان تاکید کرد.
در ادامه، نحوه اجرای مصوبات جلسه قبلی این کمیته بررسی شد و پس از بحث و گفتگو درخصوص درخواست های جدید، دستورات لازم صادر و در رابطه با عملکرد واحدهای نانوایی در شهرستان تصمیم گیری شد.