معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به معرفی نمایندگان ایران برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس، گفت:‌ بریکس فرصتی برای فعالیت‌های جدید تجاری بانوان ایرانی است.

به گزارش ندای گیلان و به نقل از ایرنا، روز دوشنبه در جریان نشست دیپلماسی اقتصادی و فرصت‌های مشارکت اقتصادی زنان که در محل کتابخانه ملی برگزار شد، اظهار کرد: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به دنبال تسهیلگری بود تا نمایندگانی شایسته برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس انتخاب شوند و افزایش فرصت‌های تجاری برای زنان را فراهم کنند.

وی افزود: از یک مجموعه تخصصی دعوت کردیم تا با کمک افراد متخصص، نمایندگانی شایسته از بین زنان فعال و کارآفرین برای بریکس انتخاب کنیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: نمایندگان ایران در بریکس حس دیگرخواهی و عشق و مهر به کشور خواهند داشت و سخاوتمندانه همه فرصت‌ها را به اطلاع همگان می‌رسانند و فرصت‌های جدید برای زنان خلق خواهد شد.

بهروز آذر تأکید کرد: نمایندگان شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس مسئولیت سنگینی دارند و امیدوارم نمایندگان ایران بسیار موفق باشند.

بر اساس این گزارش، این نشست با هدف معرفی فرصت‌های اقتصادی عضویت ایران در سازمان‌های بین‌المللی، تبیین نقش زنان در توسعه دیپلماسی اقتصادی و تجارت بین‌الملل و شناسایی چالش‌های پیش روی زنان فعال در حوزه اقتصاد بین‌المللی و ارائه راهکارها همچنین ایجاد شبکه ارتباطی بین نهادهای دولتی بخش خصوصی و فعالان زن اقتصادی برگزار شد.

در ادامه این نشست، پنج بانوی ایرانی به عنوان نمایندگان کشور برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس معرفی شدند و این نشست ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت در قالب شرکت‌های دانش بنیان در برزیل برگزار می‌شود.

اتحادیه تجاری زنان بریکس در پنج کارگروه «خلاقیت و گردشگری»، «توسعه و نوآوری»، «اقتصاد فراگیر»، «بهداشت و درمان» و «امنیت غذایی و محیط زیست» فعالیت دارد.
اجلاس سران کشورهای عضو بریکس ششم و هفتم ژوئیه (۱۵ و ۱۶ تیر۱۴۰۴) در ریودوژانیرو برگزار می‌شود.

  • منبع خبر : ایرنا