به گزارش ندای گیلان،این اراضی که توسط تعدادی سودجو با سیم خاردار محصور شده بود در اجرای دستور قضایی با حضور یگان های حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و فرماندهی انتظامی شهرستان تالش آزاد شد .

با دستور قضایی اباصلت جهانگیری دادستان عمومی و انقلاب تالش، 8/1 هکتار از اراضی ملی در محدوده تالاب حفاظت شده منطقه جوکندان تالش رفع تصرف شد .

این اراضی که توسط تعدادی سودجو با سیم خاردار محصور شده بود در اجرای دستور قضایی با حضور یگان های حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و فرماندهی انتظامی شهرستان تالش آزاد شد .

دادستان عمومی و انقلاب تالش در این رابطه و با هشدار به سودجویان اراضی ملی و منابع طبیعی گفت:نظر به تاکیدات رئیس کل دادگستری استان در حفظ حقوق بیت المال و همچنین عزم جزم دستگاه قضایی در برخورد با دست اندازان به اراضی ملی و منابع طبیعی، دادگستری تالش نیز با حساسیت بسیار زیادی در جهت صیانت از طبیعت بکر خدادادی این منطقه تلاش نموده و در چارچوب قانون بدون اغماض با هرگونه تغییر کاربری و تصرف اراضی برخورد می نماید.