رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان گفت: کسب رتبه نخست گیلان در کاهش آمار غرق شدگان طی ۲ سال متوالی مرهون تلاش‌ها و زحمات بی‌وقفه ناجیان غریق استان است.

به گزارش ندای گیلان، هاشم اسماعیلی اظهار کرد: با وجود افزایش سفر گردشگران و مسافران در سال‌های اخیر به استان آمار غرق شدگان کاهش چشمگیری داشته که این امر نشان دهنده تعامل بسیار خوب مسئولان ذیربط با هیات نجات غریق و تلاش شبانه‌روزی ناجیان غریق است.

وی افزود: سال گذشته تعداد مناطق خطرآفرین در سواحل گیلان از ۳۰۰ به ۳۴۰ نقطه افزایش یافت و در سایه تلاش ها و اقدامات خوشبختانه شاهد کاهش ۷۵ درصدی آمار غرق شدگان در استان بودیم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۰ هموطن در آبهای ساحلی گیلان غرق شدند، ادامه داد: همین تعداد هم برای ما زیاد است و هدف آن است که هیچ موردی از غرق شدگی نداشته باشیم که در این رابطه امسال برنامه‌ریزی شده تا ناجیان غریق با امکانات کامل در سواحل حضور داشته باشند.

وی تصریح کرد: پارسال در فصل شنا که از دهه دوم خردادماه آغاز و تا نیمه مهرماه ادامه داشت، ۷۰۰ ناجی غریق در بیش از ۳۰۰ نقطه خطرآفرین در قالب ۲۲ طرح سالم‌سازی دریا در سواحل استان فعال بودند و در سایه تلاش‌های آنها در این مدت ۲۳۱ نفر از هموطنانمان از غرق شدن نجات یافتند.

اهدای تجهیزات کامل به ناجیان غریق گیلان

رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان اضافه کرد: با توجه به در پیش بودن فصل گرما و فعالیت‌های ساحلی با تدبیر استانداری گیلان و پیگیری‌های این هیات برای نخستین بار تجهیزات کاملی شامل؛ ۲ دست لباس کامل نجات غریق، بادگیر، کلاه و عینک آفتابی، کفش ساحلی و سوت ویژه ناجیان غریق تهیه و در اختیار ۸۰۰ ناجی آموزش دیده استان قرار می گیرد.

اسماعیلی بیان کرد: با توجه به وجود بیش از ۳۶۰ ایستگاه ساحلی در طول سواحل استان برای هر ایستگاه سایه‌بان، کلمن، بویه، حلقه نجات و بلندگو تدارک شده که با شروع فصل شنا به صورت همزمان طی مراسمی در این ایستگاه‌ها توزیع می‌شود.

وی در ادامه گفت: در راستای پیشگیری از غرق‌شدگی افراد، هوشیاری خانواده‌ها بسیار مهم است و امیدواریم همکاری آنها با ناجیان غریق بیشتر شود ضمن آنکه در روزهای پرخطر از دریا استفاده نکرده و به هشدارها توجه کنند.

رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان اظهار کرد: در برخی از روزها حتی شناگران ماهر نیز جرات استفاده از دریا را ندارند اما برخی از مسافران بدون توجه به توصیه‌های ناجیان غریق، ماموران و حتی هشدارهای هواشناسی به دلیل جذابیت موج از دریا استفاده می‌کنند که این کار بسیار خطرناک است و توصیه می شود هموطنان هنگام استفاده از دریا هشدارهای ناجیان غریق و ماموران را جدی بگیرند تا هر سال شاهد کاهش آمارهای در این زمینه باشیم.