فرمانده انتظامی استان گیلان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۲ هزار و ۱۵۵ تن برنج، چای، آرد، شکر و نهاده دامی و خوراکی قاچاق به ارزش بیش از هزار و ۹۹۶ میلیارد تومان در استان کشف شده است.

به گزارش ندای گیلان از رشت،فرمانده انتظامی استان با تأکید بر اینکه امنیت اقتصادی یکی از مؤلفه‌های اصلی امنیت ملی است گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۲ هزار و ۱۵۵ تن برنج، چای، آرد، شکر و نهاده دامی و خوراکی قاچاق به ارزش بیش از هزار و ۹۹۶ میلیارد تومان در استان کشف شده است.
سردار حسین حسن‌پور در ادامه از کشف بیش از ۲ هزار و ۱۵۵ تن برنج، چای، آرد، شکر و نهاده دامی و خوراکی قاچاق به ارزش بیش از هزار و ۹۹۶ میلیارد تومان از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد و بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت کلانتری‌ها، پاسگاه‌ها، ایست‌های بازرسی، همکاری با دستگاه‌هایی مانند گمرک، تعزیرات و سایر نهاد‌های نظارتی تأکید کرد و افزود: موفقیت در حوزه امنیت اقتصادی نیازمند کار مشترک، مطالبه‌گری قانونی و اشراف اطلاعاتی دقیق است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای امنیت و به‌ویژه شهید والامقام هادی خوش‌خلقت، افزود: امروز امنیت اقتصادی یکی از مؤلفه‌های اصلی امنیت ملی است و دشمن تلاش می‌کند با سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی، نارضایتی و بی‌ثباتی ایجاد کند.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی در شرایط فعلی در حال انجام یک «جهاد واقعی» است، گفت: دشمن در پوشش اعتراضات اقتصادی، به‌دنبال ضربه‌زدن به امنیت کشور است و مقابله با این توطئه‌ها نیازمند اقدام هوشمندانه، میدانی و اثرگذار است.
سردار حسین حسن‌پور با تأکید بر ضرورت انجام اقدامات بزرگ، هدفمند و ملموس برای مردم افزود: برخورد با خودرو‌های شوتی، مقابله با احتکار، قاچاق سازمان‌یافته، سوءاستفاده‌های کلان اقتصادی و تخلفات مدیران متخلف باید به‌گونه‌ای باشد که اثر آن به‌صورت محسوس در جامعه دیده شود و مردم احساس کنند پلیس در کنار آنها ایستاده است.