رسانه‌ای دیگر از تذکر مقام معظم رهبری به وزیر اطلاعات روایت می‌کند و پس از پررنگ شدن تردیدها درباره صحت این خبر حاضر به سکوت و یا عذرخواهی نیست بلکه دامنه تردیدها را افزایش می‌ده

ندای گیلان:سایت، روزنامه و نشریات زیادی دارند؛ ادعای آن را هم دارند که بیش از دیگران پایبند به امور دینی هستند و در نهایت حس خودبرتربینی‌ها پرده ضخیمی بر چشمانشان کشیده است که بر اساس آن به خود اجازه می‌دهند برای تخریب و تضعیف دولتی که با شعار خدمت به مردم و حاکم کردن فضای اعتدال و صلح بر سر کار آمده است از هر مسیر و برنامه‌ای ولو دروغ و تهمت باشد، استفاده کنند. نکته قابل تامل آن است که برنامه غیراخلاقی مخالفان دولت در زمانی شدت گرفته است که بزرگان و دلسوزان کشور بیش از هر موضوعی بر لزوم تقویت اخلاق و وحدت در جامعه تاکید دارند. رفتار و شیوه انتخابی دلواپسان و مخالفان دولت کوچک‌ترین نسبتی با دلسوزی برای کشور ندارد و آنها دانسته یا نادانسته در مسیری گام بر می‌دارند که لبخند بر لب دشمنان می‌آورد، مانند همین شایعه اعطای 2500 اقامت به ایرانیان در دولت اوباما که از سوی ذوالنور مطرح شد و مدت کوتاهی پس از آن به عنوان سند ترامپ برای تخریب اوباما و دموکرات‌ها مورد استناد قرار گرفت. یا نمایندگانی که هر از چندگاهی تنها درک خود از وظایف نمایندگی را در نامه‌نگاری به رئیس‌جمهور برای برکناری وزرا نمایان می‌کنند تا شاید رانتی نصیب آنها شده و یا به سردمداران تفکر دلواپسی که درصدد ناموفق کردن دولت روحانی هستند، خوش خدمتی کرده باشند که البته روحانی با آگاهی از اهداف پشت پرده این نامه‌ها، پاسخی نمی‌دهد تا دلواپسان بدانند رئیس‌جمهور واهمه‌ای از فضاسازی آنها ندارد.

چالش اصلی کشور؟

آنچه نمایندگان دلواپس برای احضار گاه و بیگاه وزرا به مجلس مطرح می‌کنند در شرایط فعلی که کشور مشغول امور مهم و برنامه‌ریزی‌های اقتصادی برای عبور کم هزینه از تحریم‌هاست محلی از اعراب ندارد؛ به عنوان نمونه رسانه دلواپسی چنین نوشته است: «احضار وزیر نفت به مجلس به علت کشیدن خط لوله گاز تا ویلای طیب‌نیا» چنین موضوعاتی و پررنگ کردن آن در کدام بخش منافع ملی تعریف می‌شود؟ تاسف بار‌تر اینکه در توضیح سوال آمده است: «در سال‌های گذشته خط انتقال لوله گاز از تهران تا روستای سولقان به پایان رسیده است، اما بخشی از خط لوله گاز به طول حدود یک کیلومتر از روستای سولقان تا خارج طرح هادی روستا و تا منطقه‌ای که وزیر سابق اقتصاد در آن منطقه اقدام به ساخت ویلا کرده، ادامه یافته است. نماینده شاهین شهر از وزیر نفت پرسیده علت صرف هزینه برای لوله‌گذاری به منطقه‌ای که خارج از طرح هادی روستا بوده است، چیست؟»

در خوابِ تذکر!

یا رسانه‌ای دیگر از تذکر مقام معظم رهبری به وزیر اطلاعات روایت می‌کند و پس از پررنگ شدن تردیدها درباره صحت این خبر حاضر به سکوت و یا عذرخواهی نیست بلکه دامنه تردیدها را افزایش می‌دهد. البته پس از ناکامی رسانه مدعی بود که همتای آن به کمکش آمد و سعی در تخریب وزیر اطلاعات داشت. چنانکه از تیتر‌: «وزیری که سخنان نخست وزیر اسرائیل را بد نمی‌داند» و پایان بخش این ماجرا «محمدرضا پورابراهیمی» رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس است که از دعوت وزیر اطلاعات در خصوص اظهارات اخیرش مبنی بر عدم برخورد قهرآمیز با مفسدان اقتصادی به کمیسیون متبوع خود خبر داد و گفت: «مجازات متخلفان اقتصادی باید به مراتب بالاتر از مجازات دشمنان خارجی انقلاب باشد و وزیر اطلاعات باید اظهارات خود را اصلاح کند و اگر واقعا مکنونات قلبی وزیر این است که در این شرایط نباید با مفسدان اقتصادی برخورد قهری صورت گیرد، روش وی اشتباه است و به هیچ عنوان این موضع در نظام جمهوری اسلامی قابل قبول نیست».

خار در چشم مخالفان

یک روز پس از این ادعا است که رئیس‌جمهور و اعضای دولت به دیدار مقام معظم رهبری می‌روند و حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای با مقتدرانه توصیف کردن مواضع رئیس‌جمهور کشورمان در اروپا افزودند: «نشان دادن اقتدار در مقابل بیگانگان به‌ویژه آمریکایی‌ها امری لازم است و این کار باید بهنگام، صریح و قاطع انجام شود.» این تمجید مقام معظم رهبری خط قرمزی بر تمام انتقادات و هجمه‌های دلواپسان بود که به ادعاهای ساده‌لوحانه به دنبال ایجاد شکاف میان مسئولان کشور هستند. رئیس‌جمهور هم در این جلسه با اطاعت از فرامین رهبری گفت‌: «همه تلاش خود را به کار می‌بندیم تا نکاتی را که بیان فرمودید، عملیاتی و اجرایی کنیم.» نکته قابل تامل آن بود که مقام معظم رهبری اشاراتی به برخی نهادها مانند صداوسیما داشتند و خواستند صداوسیما و دستگاه‌های تبلیغاتی به انتقال تصویر درست از اقدامات دولت بپردازند که این فرمایش به معنی تایید عدم همراهی برخی نهادها با دولت است. البته تمجید مقام معظم رهبری از رئیس‌جمهور به مذاق برخی خوش نیامد. چنان‌که رجانیوز نوشت: ‌«رئیس‌جمهور و هیات دولت به دعوت رهبر انقلاب با موضوع مشکلات اقتصادی کشور، به دیدار ایشان رفتند. حسن روحانی در این دیدار با تشریح شرایط اقتصادی کشور اظهار داشت: «با وجود همه تلاش‌های روانی و اقتصادی دشمنان ایران، درآمدهای ارزی و ریالی کشور در سه ماهه اول امسال بیش از سه ماهه اول سال قبل بوده و در بخش عمرانی ۲۲ برابر سال قبل اعتبارات لازم تخصیص داده و تأمین شده است.» اما رئیس‌جمهور در سومین سالگرد برجام با تصحیح مواضع سال‌های قبل خود که همه‌چیز -تا حل مشکل آب خوردن- را به تحریم‌ها و مذاکرات گره زده بود، اعتراف کرد که ریشه مشکلات اقتصادی کشور ارتباطی با تحریم‌ها ندارد. روحانی با تأکید بر اینکه برخی مسائل همچون اشکالات نظام بانکی و نقدینگی، ارتباطی با تحریم و فشارهای خارجی ندارد و از گذشته وجود داشته است، به برنامه دولت برای حل این مسائل اشاره کرد و گفت: «حل این مسائل جزو دستور کارهای اساسی شورای عالی هماهنگی اقتصادی و ستاد اقتصادی دولت است.» حالا پس از توقف ۵ ساله چرخ اقتصاد کشور با وعده مذاکره برای رفع تحریم‌ها، رئیس‌جمهور نیز به این نتیجه رسیدند که بیشتر مشکلات کشور ریشه داخلی داشته و ناشی از فساد و سوء مدیریت است». مشخص نیست چرا دلواپسان بیش از گره‌گشایی در پی مچ‌گیری‌هایی هستند که عواقب و تبعات آن متوجه کل کشور خواهد شد؟

 

  • نویسنده : یاسمین طالقانی
  • منبع خبر : آرمان