شامگاه عید غدیرخم، هنرمندان و مدیران هنری کشور در موزه موسیقی گردهم آمدند تا ضمن دیداری دوستانه با یکدیگر از آلبوم و کتاب جدید امیر عبدالحسینی نیز رونمایی کنند.

به گزارش ندای گیلان، عیدغدیرخم و به مناسبت این عید مبارک اهالی فرهنگ و هنر به دعوت امیر عبدالحسینی در موزه موسیقی گردهم آمدند تا هم این عید مبارک را گرامی داشته و هم در مراسم رونمایی از آلبوم موسیقی “خاطره های تار” و نیز کتاب “1 + 13” که هر دو به همت امیرعبدالحسینی است، حاضر باشند.
عبدالحسینی در این مراسم که بعد از فارغ شدن و کناره گیری از مدیریت های دولتی آن را ترتیب داده بود، در مورد کتاب “1 + 13” گفت: این کتاب، مجموعه ای تحقیقاتی در حوزه هنرهای تجسمی است که در آن مطالب، نقدها و مواردی که در این سالها با آنها در حوزه تجسمی مواجه بودم را به رشته نگارش دوباره درآورده ام.
وی افزود: این کتاب مشتمل بر پنج فصل است که در آنها به ترتیب در مورد هنرهای تجسمی، هنرمندان، رویدادهای هنری، معیشت هنر و مقالات مرتبط با رویدادهای هنری مانند اکسپو، جایزه جهانی بیداری، سوگواره عاشورایی، خیالی نگاران و سایر برنامه هایی که من در روند برگزاری آن دخیل بودم، نوشتارهایی درج شده است.
وی در مورد اسم این کتاب یعنی “1 + 13” و وجه تسمیه آن توضیح داد: این کتاب ۱۳ مقدمه دارد و نیز مقدمه ای که خودم بر آن نوشتم که به این ترتیب این اسم را برای آن در نظر گرفتم. احمدرضا دالوند، ‌خسرو سینایی،‌ یدالله کابلی خوانساری، فرزاد ادیبی، مستانه مهاجر، سهیلا نجم، محمدعلی بهمنی، محمدرضا زائری، حمیدرضا نعیمی، لوریس چکنواریان و اکبر عالمی ۱۱ استادی هستند که این ۱۱ مقدمه بر آن نوشته اند. کامبیز درمبخش هم مقدمه ای به شکل تصویرگری در آن وارد کرده است. چهار صفحه از مقدمه هم سفید است زیرا عبدالمجید حسینی راد قبل از نگارش آن دارفانی را وداع گفت ولی به احترام وی این چهار صفحه سفید ماند.
معاون هنری سابق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ادامه داد: این کتاب ۲۴۰ صفحه، در قطع رقعی، و در قالب پنج فصل توسط نشر آبان منتشر شده است.
عبدالحسینی در مورد آلبوم “خاطره های تار” که آن نیز در این مراسم رونمایی شد، گفت: “خاطره های تار” شامل پنج قطعه است که از این پنج قطعه دو قطعه را خودم ساختم و سه قطعه دیگر ان ترکیب قطعات بزرگان موسیقی با فضایی جدید و رمیکیس شده است.
وی بیان کرد: قطعه اول این آلبوم “پتبوری” نام دارد که این اسم را لوریس چکنوارایان بر روی آن نهاده است،‌ به این استاد بزرگ موسیقی تقدیم شده و در آن قطعات کلاسیک موسیقی با تار نواخته شده است. قطعه بعدی خاطرات بید مجنون نام دارد که در آن ترکیبی از تصنیف های خاطره انگیز قدیمی از کارهای استادانی چون تجویدی، روحانی، همایون خرم . امین الله رشیدی شنیده می شود که این قطعه نیز به فریدون شهبازیان تقدیم شده است. قطعه سوم و چهارم به ترتیب خاطره های تار و خاطره های سیاه مشق نام دارند که از آثار خودم است و به جواد علیزاده و غلامحسین امیرخانی تقدیم شده است. قطعه پنجم این آلبوم نیز خاطرات چهارمضراب نام دارد که ترکیب ها چهارمضراب هایی از هوشنگ ظریف، جلیل شهنانز و فرهنگ شریف است که این قطعه به استاد خودم در موسیقی یعنی هوشنگ ظریف تقدیم گردیده است.
در این مراسم از جامعه هنرهای تجسمی: کامبیز درمبخش، علی اکبر صادقی، عباس مشهدی زاده، جمال رحمتی، علی شیرازی، حسین محجوبی، محمد علی بنی اسدی، اکبر نیکانپور، کیارش زندی، ناصر پلنگی، جواد علیزاده، بهمن عبدی، غلامرضا نامی، غلامحسین نامی، افشین شاهرودی، امرالله فرهادی، احمد فلسفی، الهه خاتمی، مسعود زنده روح، هادی سیف، علیرضا کریمی صارمی، علی فرامرزی، منوچهر نیازی، عباس جمالپور، احمد عربانی، اسماعیل عباسی، افشین شاهرودی، کیارش زندی، فرشید شفیعی، علی درخشی، ساعد مشکی، محسن دائی نبی، شهلا محجوبی و ایرج میرزا علیخانی حضور داشتند. همچنین از جامعه هنرهای نمایشی: خسرو سینایی، احمد نجفی، اصغر همت، مریم کاظمی، مریم معترف، هادی مرزبان، جواد یحیوی، محمد نظری، مسعود صفوی، سید علی احمدی، شهرام شکیبا، داریوش مودبیان، امیرحسین آذر، ستاره اسکندری، گوهر خیر اندیش، اکبر زنجانپور، سهیلا نجم و اسماعیل خلج حضور داشتند. اسماعیل آذر، محمد علی بهمنی، عبدالجبار کاکایی، صابر قدیمی، حسین متولیان، احمد امیرخلیلی نمایندگان جامعه شعر و ادبیات و علی جهاندار، قاسم رفعتی، محمد معتمدی، شهرام صارمی، حمیدرضا نوربخش، هادی منتظری، میلاد کیایی، حسین پرنیا، شهرام شکوهی، رضا مهدوی، کیوان پهلوان و عبدالحسین مختابادنمایندگان موسیقیایی این مراسم بودند.
همچنین هادی ایازی، مجید جوزانی، مجید رجبی معمار، محمود صلاحی، محمد احسانی، احسان آقایی، مجید ملانوروزی، محمد الله یاری و علی مرادخانی نیز در این مراسم حضور داشتند./ایرنا