ندای گیلان:کارشناس تغذیه گفت:مصرف گوجه سبز مانع از پیری سلولها، سرطان‌ها، کنترل فشار خون، تنطیم عملکرد معده‌ای- روده ای و… می‌شود. مریم چابک سفر با بیان اینکه گوجه سبز(آلوچه) یکی از میوه‌های مورد محبوب همه افراد و مخصوص فصل بهار است، اظهار کرد:  این میوه سرشار از ویتامین  C، B، اسید فولیک، اسید سیتریک،کلسیم، پتاسیم، […]

ندای گیلان:کارشناس تغذیه گفت:مصرف گوجه سبز مانع از پیری سلولها، سرطان‌ها، کنترل فشار خون، تنطیم عملکرد معده‌ای- روده ای و… می‌شود.

مریم چابک سفر با بیان اینکه گوجه سبز(آلوچه) یکی از میوه‌های مورد محبوب همه افراد و مخصوص فصل بهار است، اظهار کرد:  این میوه سرشار از ویتامین  C، B، اسید فولیک، اسید سیتریک،کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن و… است که نشان دهنده ارزش غذایی این میوه است.

وی با بیان اینکه هر 100گرم آلوچه(گوجه سبز) از 30 کیلو کالری انرژی برخوردار است،افزود: کنترل فشارخون، کاهش کلسترول- چربی خون و تنظیم عملکرد معده ای – روده ای از خواص  و مزایای مصرف این میوه بهاری است.

چابک سفر به وجود اسید اسکوربیک در این میوه اشاره و خاطرنشان کرد:به دلیل وجود اسید اسکوربیک در گوجه سبز، خوردن این میوه به بیماران مبتلا به نقرس، فراوان توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه گوجه سبز در درمان تومور و سرطان‌ها موثر است، تصریح کرد: استفاده این میوه مانع از پیری سلول‌ها و سرطان‌ها می‌شود.

این کارشناس تغذیه با تاکید بر اینکه هر میوه علی‌رغم فواید دارای مضراتی نیز است، گفت: مشکلات گوارشی، گرفتگی شکم، نفخ و… از جمله مضرات مصرف آن است.

وی  این میوه را به عنوان یک میان وعده مناسب دانست و متذکر شد: بهتر است گوجه سبز با آب خورده شود؛ چرا که حاوی اگزالات است که با مصرف آن مقدار زیادی اگزالات در سیستم کلیه تجمیع می‌شود که سنگ ادرار اگزالات تولید می‌کند.

چابک سفر مصرف گوجه سبز را به علت وجود ویتامین‌های B و C در کاهش استرس و ایمنی بدن موثر خواند و عنوان کرد: هضم و جذب میوه‌های نارس همچون گوجه سبز به علت داشتن بافت فیبری ناقص به سختی انجام می‌شود و  مشکلات گوارشی، سوء هاضمه و دل دردها  را به دنبال خواهد داشت.

وی با بیان اینکه پختن این میوه سبب  می‌شود مقداری از ویتامین‌های آن از بین رود، افزود: با حرارت دیدن،مقادیری از ویتامین C آن کاهش می‌یابد ولی با اینحال دارای ارزش غذایی بسیاری می باشد و می‌توان به جای نمک از پخته آن در مواد غذایی خود استفاده کرد.

این کارشناس تغذیه در پایان اظهار کرد: ارزش غذایی این میوه را با خوردن نمک کم نکنید؛ زیرا حاوی ویتامین C  و پتاسیم است و در بهبود طعم دهان و فشار خون موثر است.