فرماندار صومعه سرا با بیان اینکه در این شهرستان ۲۰۳ واحد مرغداری فعال است که هزار و ۸۰۰ نفر در این واحد‌ها مشغول به کار هستند، گفت:تولید مرغ در این شهرستان به ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی رسید.

به گزارش ندای گیلان،جلال سید محمدی، فرماندار شهرستان صومعه سرا در مراسم راه اندازی مرحله دوم یک واحد مرغداری در پشتیر گوراب زرمیخ گفت: با راه اندازی این واحد مرغداری تولید مرغ در این شهرستان به ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی رسید.

وی با اشاره به افزایش توان تولید مرغ در صومعه سرا ، افزود: شهرستان صومعه سرا رتبه نخست تولید مرغ را در گیلان دارد.

فرماندار شهرستان صومعه سرا گفت: در این شهرستان ۲۰۳ واحد مرغداری فعال است که هزار و ۸۰۰ نفر در این واحد‌ها مشغول به کار هستند.

سید محمدی، به شیوع کرونا و مشکلات واحد‌های مرغداری در این شهرستان اشاره و تصریح کرد: مرغداران صومعه سرایی در ۴ ماه گذشته برای تولید هر قطعه مرغ ۶ هزار تومان متضرر شدند.