به گزارش سرویس حوادث ندای گیلان،نوزدهم مردادماه سال 92، دختر 16 ساله افغان خودش را به پلیس تهران رساند و از پنج تبعه افغان و یک‌پسر ایرانی به اتهام تعرض شکایت کرد. او توضیح داد: متهمان در یکی از باغ‌های ورامین به من تعرض کردند و از من فیلم گرفتند و تهدیدکردند اگر شکایت کنم فیلم را پخش خواهند کرد.

با طرح شکایت، مأموران پلیس دو افغان به نام‌های محمد و صادق و پسر 21 ساله ایرانی را که رضا نام داشت، بازداشت کردند. اعضای دیگر باند، اما موفق به فرار  از کشور شدند. رضا اتهامش را انکار کرد و گفت: محمد از دوستانم بود. او یک روز از من خواست با موتور، او و دختری به نام ستایش را که افغان بود، به باغی در ورامین برسانم. من آنها را جلوی باغ پیاده کردم و از ماجرای تعرض خبر ندارم. محمد هم در بازجویی‌ها گفت: روز حادثه  من و ستایش در یکی از رستوران‌های شمال شهر ناهار خوردیم و همراه رضا برای تفریح به باغی در ورامین رفتیم. در باغ چند نفر از دوستانم به ما ملحق شدند و با رضایت ستایش با او رابطه برقرار کردیم. با کامل شدن بررسی‌ها پرونده در دادگاه کیفری استان تهران بررسی شد. هیئت قضایی بعد از شور محمد و صادق را به اعدام و رضا را به زندان  محکوم کرد.

با اعتراض متهمان، پرونده در دیوان عالی کشور بررسی‌ شد و قضات دیوان با قبول اعتراض، پرونده را برای رسیدگی دوباره به شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی اصغرزاده و مستشار توکلی ارجاع دادند. ستایش در جلسه رسیدگی توضیح داد: چند روز قبل از حادثه تلفن همراهم را گم کرده بودم و محمد آن‌را پیدا کرده بود. آن روز برای اینکه گوشی موبایلم را تحویل بگیرم به رستورانی که آدرسش را داده بود، رفتم. او و دوستانش داخل رستوران دست و پایم را بستند و من را به باغ کشاندند و… . سپس سه متهم در جایگاه حاضر شدند و اتهامشان را انکار کردند. هیئت قضایی بعد از بازبینی تصاویر دوربین مداربسته رستوران دریافتند که شاکی همراه محمد وارد رستوران و بعد از صرف غذا همراه او خارج شده است. بنابراین بعد از شور رضا را تبرئه و محمد و صادق را به اتهام رابطه نامشروع به 99 ضربه شلاق  محکوم کردند.