نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی بیش ۴۱ درصد از حلقه انتقال بیماری کرونا در مراکز درمانی اتفاق می‌افتد، گفت:بی‌توجهی به هشدار‌های مقابله با کرونا تبعات سنگینی برای استان گیلان دارد.

به گزارش ندای گیلان، محمد حسین قربانی نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان  استقرار شرایط بیم و امید در گیلان پس از پشت سر گذاشتن موج شدید شیوع ویروس کرونا در این استان را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: عدم رعایت بهداشت فردی توسط مردم و بی‌توجهی به هشدار‌های مقابله با کرونا تبعات سنگینی برای استان گیلان دارد.

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان همکاری مردم برای استمرار پویش در خانه بمانیم، پرهیز از سفر‌های بین استانی و بین شهری را برای جلوگیری از شدت گرفتن مجدد کرونا در استان لازم و ضروری خواند و عنوان کرد: رعایت نکات بهداشت فردی و اصول اولیه بهداشتی از مواردی است که انجام آن باید همچنان مدنظر باشد.

قربانی پرهیز از دست دادن و روبوسی را جهت ممانعت از انتشار ویروس در جامعه و در سطح خانواده‌ها مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: لازم است شروع فعالیت مجدد بیمارستان‌ها را به دلیل کاهش نسبی بیماران کرونایی به مردم اطلاع داده شود تا اضطراب و نگرانی که در این زمینه ایجاد شده بود از بین برود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی بیش ۴۱ درصد از حلقه انتقال بیماری کرونا در مراکز درمانی اتفاق می‌افتد خاطرنشان کرد: آزادسازی مراکز درمانی و بیمارستان‌های خصوصی کشور برای ارائه خدمات لازم به بیماران عادی باید به عنوان یک الگو در سراسر کشور اجرایی شود.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا را در کشور اتفاقی خوشحال‌کننده که با تلاش کادر درمانی و همکاری مردم به دست آمد تلقی کرد و گفت: اینکه تصور شود کرونا از بین رفته اشتباه بزرگی است و همچنان باید گام به گام در راستای کاهش شیوع این ویروس قدم‌های بزرگی برداشته شود.

کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت و درمان دیروز آخرین آمار‌ها از شیوع ویروس کرونا در کشور را مطرح کرد و با بیان اینکه طبق یافته‌های قطعی آزمایشگاهی، ۹۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند تعداد کل بیماران مبتلا شده به این بیماری را ۹۱ هزار و ۴۷۲ نفر اعلام کرد.

او از بهبود یافتن ۷۰ هزار و ۹۳۳ نفر از بیماران مبتلا به این بیماری و ترخیص آنان خبر داد؛ علاوه بر این‌ها بر اساس آمار‌های وزارت بهداشت در طول ساعات گذشته ۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند به طوری‌که شمار جان‌باختگان این بیماری در کشور تا دیروز مجموعاً به ۵ هزار و ۸۰۶ نفر رسید.

طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت و درمان ۳ هزار و ۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۴۳۲ هزار و ۳۲۹ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ نیز در سراسر کشور انجام شده است.

منبع تسنیم