دوره آموزشی «مدیر به‌عنوان مربی» ویژه مشاوران امور بانوان و مدیران کل زن دستگاه‌های اجرایی کشور، توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری با هدف ارتقای توانمندی‌های مدیریتی و توسعه مهارت‌های مربی‌گری برگزار شد.

به گزارش ندای گیلان، زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در آیین افتتاحیه این دوره گفت: برای ما بسیار مهم است که بتوانیم، وقتی درباره زنان کار می‌کنیم، تیمی بسیار قوی باشیم که بر اصول، ارزش‌ها و باور‌های مشترک با یکدیگر، هم‌عهد و هم‌پیمان شویم و بتوانیم با هم مسائل زنان را در کل کشور پیگیری، رصد و پایش کنیم، راهکار ارائه دهیم و موانع و مشکلات موجود در مسیر رشد و شکوفایی زنان را مرتفع کنیم.

وی با اشاره به جایگاه سیاست‌گذاری، تنظیم‌گری و نقش معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری اظهار داشت: باور ما بر این است که این کار فقط برعهده معاونت زنان نیست و بازو‌های اجرایی ما در دستگاه‌ها شما هستید که می‌توانید مسائل حوزه زنان را شناسایی کنید، دغدغه‌های مخاطبان خود را تشخیص دهید، صدای آنها را بشنوید و با کمک خودشان راه‌حل ارائه دهید.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تجارب و توانمندی مدیران زن تصریح کرد: بسیاری از شما توانمند هستید و با توجه به تجارب طولانی که دارید و مسیری که تاکنون طی کرده‌اید، قطعاً مهارت‌های فوق‌العاده‌ای دارید که به این جایگاه رسیده‌اید. اما کار در حوزه زنان، آن هم تنها در قامت یک مشاور یا مدیرکل، کار ساده‌ای نیست و نیاز به افزایش توانمندی دارد.

به گفته بهروزآذر، یکی از شایستگی‌هایی که بسیار به شما و حتی به ما کمک می‌کند، همین دوره است. این دوره فقط ویژه شما نیست. همه ما به عنوان یک تیم در آن حضور داریم و می‌خواهیم خود را یک پله ارتقا داده و مهارت‌هایمان را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: برای همه ما مهم است که در دستگاهی که هستیم، بتوانیم صدای زنان درون سازمان، خانواده‌های کارکنان و نیز زنانی که به‌نوعی از خدمات دستگاه ما بهره‌مند می‌شوند را بشنویم، نیازهایشان را بررسی کنیم و برای آنان برنامه‌های جامع داشته باشیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه، به ظرفیت‌های برنامه هفتم اشاره و خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه کشور تأکید شده است که باید مشکلات و مسائل حوزه زنان به‌صورت مداوم رصد و پایش شود و برای آن آینده‌اندیشی صورت گیرد. بخش بزرگی از احصای این مسائل از طریق شنیدن موثر انجام می‌شود.

وی خطاب به مشاوران امور بانوان و مدیران کل زن دستگاه‌های اجرایی کشور ابراز داشت: شما بیشتر از هر کسی با جامعه زنان در ارتباط هستید؛ می‌توانید بشنوید، زودتر از دیگران تشخیص دهید و منتقل کنید. بسیاری از موضوعات از سوی شما به ما منتقل می‌شود و ما می‌توانیم در قالب آیین‌نامه، دستورالعمل، یا حتی اصلاح قانون آنها را پیش ببریم تا موانع موجود در مسیر شکوفایی زنان رفع شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده درباره اینکه «برنامه راهبردی معاونت زنان چیست» بیان کرد: من بار‌ها در جلسات اعلام کرده‌ام که برنامه ما، اجرای برنامه هفتم توسعه است. در این برنامه، سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، اصول ۱۵ و ۱۶ به‌طور مستقیم با مأموریت ما مرتبط است. مهم‌ترین موضوع در این اصول، رفع موانع شکوفایی زنان است. ما مجریان قانون اساسی هستیم. اصول ۱۰، ۲۰ و ۲۱ مربوط به حوزه فعالیت ماست و ما موظف به اجرای آنها هستیم.

انتهای پیام/