به گزارش ندای گیلان از آستانه اشرفیه؛اکبر مهتدی حقی در گفتگویی با بیان اینکه روز ۱۵ اسفند ماه به مناسبت روز درختکاری، جشن درختکاری در سراسر کشور برگزاری می‌شود، اظهار کرد :۱۲ هزار اصله نهال در شهرستان از سوی منابع طبیعی شهرستان دربین نهادها، دستگاه‌ها و متقاضیان توزیع خواهد شد.

رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان افزود: برنامه‌ریزی شده است در نقاط مختلف سطح شهر، بخش و روستا، نهال از سوی دستگاه‌ها، نهادها و دهیاران در سطح روستا به مناسبت هفته منابع طبیعی کاشته شود.

مهتدی حقی با بیان اینکه تعدادی از گونه‌های سوزنی برگ بین نمازگزاران در روز جمعه توزیع خواهدشد، اضافه کرد: نهال‌ها چون توسکا، افرا، بلوط اقاقیا، زیتون تلخ، انار وحشی و ۴ هزار صنوبر به طور رایگان از طریق ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.