یونس رنجکش در جلسه هماهنگی و بررسی شرایط صادرات کیوی و پیش بینی چالشهای احتمالی آن افزود : شناخت بازار هدف و ارائه اطلاعات صحیح به صادر کنندگان و فعالان این حوزه نقش محوری در حفظ موقعیت آن در بازار صادرات دارد.
به گفته وی، هر ساله در آستانه صادرات محصول کیوی شاهد برخی ناهماهنگیها و رفتارهای متفاوت هستیم که در صورت عدم ایجاد شرایط با ثبات و پشتیبانیهای منطقی از صادرکنندگان احتمال کاهش جایگاه ایجاد شده برای این محصول در بازارهای جهانی به دلیل رشد رقابتهای سایر کشورها وجود دارد.
وی یاد آور شد : دستگاههای اجرایی مسوول باید در حوزههای مختلف ماموریتی خویش از کشت تا داشت و برداشت، سورتینگ، سردخانه و بازاریابی تا صادرات با آموزشهای لازم زمینههای حفظ برند کیوی ایران که عمدتا محصول استانهای شمالی بویژه گیلان است را فراهم نمایند.
این مسوول اضافه کرد : با سیاستگذاریهایی که توسط جهاد کشاورزی در سال جاری انجام شده است برای حفظ صادرات کیوی با کیفیت و برخوردار از شرایط استاندارد از ۱۵ مهرماه صادرات این محصول از تمامی گمرکات کشور انجام خواهد شد و این وحدت رویه موجب بهبود شرایط در بازار محصول صادراتی خواهد شد.
وی افزود : در این جلسه که نمایندگان دستگاههای اجرایی مسوول حضور داشتند ضمن ارائه آمارهایی از وضعیت تولید و صادرات محصول کیوی در استانهای شمالی و اقدامات انجام شده مقرر گردید بررسیهای لازم با در نظر گرفتن دیدگاههای بخش خصوصی و فعالان این حوزه در زمینه راهکارهای بهبود شرایط صادرات و همچنین پیش بینی مشکلات و چالشهای احتمالی برای طرح در جلسه بعد انجام شود.
باید راهکارهای منطقی در صیانت از بازار محصولات صادراتی ارائه داد
پرینتسرپرست ادارهکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت : برای صیانت از بازار محصولات صادراتی باید راهکارهای منطقی متناسب با شرایط ارایه داد.
http://www.nedayegilan.ir/?p=112870
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 24 May , 2025