اردوی پایانی چهارمین دوره شعر جوان انقلاب اسلامی «آفتابگردان‌ها» روز گذشته آغاز شد.

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات ندای گیلان به نقل از خبرگزاری فارس، اردوی نهایی چهارمین دوره آموزشی شعر جوان انقلاب اسلامی، «آفتابگردان‌ها»، که به ابتکار موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب برگزار می‌شود در تهران آغاز شد.

موسسه شهرستان ادب از صبح دیروز پذیرای شصت نفر از  شاعران جوان و استعدادهای تازه شعر کشور بود تا بدین ترتیب دوره چهارم «شعر جوان انقلاب اسلامی»، (آفتابگردان‌ها)، عصر دیروز از ساعت 16 به طور رسمی آغاز شود.

در آیین افتتاحیه این دوره که در مجتمع آدینه تهران برگزار شد میلاد عرفان‌پور، شاعر و مدیر دفتر شعر موسسه فرهنگی شهرستان ادب، ضمن خوشامدگویی به شاعران جوان به تشریح برنامه‌های این اردو پرداخت.

در ادامه برنامه، میلاد حبیبی، مرتضی کریمی قهفرخی، سعید بابایی، مجید گلدار، علیرضا رافتی و محسن نورپور از شاعران جوان کشورمان، سروده‌های خود را خواندند.

این دوره آموزشی که تا روز جمعه 23 بهمن ادامه خواهد داشت، شامل برنامه‌های متنوع آموزشی و فرهنگی است که از جمله آن‌ها می‌توان به کلاس‌های آموزشی با حضور چهره‌های شاخص شعر کشور، شعرخوانی، گپ و گفت ادبی، و همچنین کارگاه‌های تخصصی نقد شعر اشاره کرد.

بنا بر اعلام روابط عمومی شهرستان ادب، روز 22 بهمن‌ماه، استادان و اعضای این دوره آموزشی، همگام با مردم عزیز کشورمان در سراسر ایران اسلامی، در راهپیمایی با شکوه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شرکت خواهند کرد.

دوره‌های آموزشی آفتابگردان‌ها را دفتر شعر مؤسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب به صورت سالانه برگزار می‌کند. هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی، کمک به پویایی شعر جوان، کشف و پرورش استعدادها و زمینه‌سازی برای رویش نسل جدید شاعران انقلاب اسلامی است. بدین ترتیب، هر ساله، در قالب این دوره آموزشی، ده‌ها شاعر جوان و مستعد از سراسر کشور و بخصوص شهرستان‌ها، شناسایی شده و به عضویت دوره در می‏‌آیند.

گفتنی است چندی پیش رهبر فرزانه انقلاب، در دیدار شاعران با ایشان به این دوره‌های آموزشی اشاره کرده بودند و فرمودند: «شنیدم شهرستان ادب فعالیت‌های دانش‌آموزی راه انداخته، افراد را جمع می‌کند، دانش‌آموزهای ما، جوان‌های ما، نوجوان‌های ما، دختر ما، پسر ما، شعر می‌گویند آن هم به این خوبی، با این مضامین خوب، با این تخیّل قوی، این خیلی خوب است…»

انتهای پیام/و

http://fna.ir/3JXQCJ