مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گیلان گفت: هشت هزار دانش‌آموز استان در سال تحصیلی ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ از آموزش‌های طرح دادرس (دانش‌آموزان آماده در روزهای سخت) بهره‌مند شدند.

به گزارش ندای گیلان، هادی سلیمی روز دوشنبه به مناسبت هفته هلال‌احمر با بیان اینکه آموزش و پرورش یکی از شرکای جمعیت هلال‌احمر در ارائه آموزش‌ها به جامعه هدف است، اظهار کرد: دانش‌آموزان ۳۰۰ مدرسه متوسطه اول در گیلان سال گذشته تحت پوشش طرح دادرس قرار گرفتند.

وی بیان کرد: تربیت دانش‌آموزان آماده در شرایط سخت، آموزش پناه‌گیری، پانسمان، بانداژ و آتل‌بندی، تریاژ مقدماتی، کارگروهی، حمل مصدوم، اطفاء حریق و چادر زنی از اهداف اجرای طرح دادرس است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گیلان با بیان اینکه مدارس بهترین فضا برای آموزش امداد و کمک‌های اولیه به دانش‌آموزان است، اضافه کرد: با آموزش دانش‌آموزان در مدارس، فرهنگ خودایمنی و دگرایمنی در جامعه ترویج می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح «ماهر» با ارائه آموزش‌های تخصصی‌تر در دوره دوم متوسطه اجرا خواهد شد، اظهار کرد: همچنین قرار است با هماهنگی بسیج دانش‌آموزی گیلان بخشی از کلاس‌های آمادگی دفاعی در مدارس به آموزش کمک‌های اولیه اختصاص یابد.

آموزش کمک‌های اولیه در مساجد گیلان

مدیرعامل هلال‌احمر گیلان در ادامه با تشریح سایر برنامه‌های آموزشی این جمعیت گفت: آموزش کمک‌های اولیه در مساجد از دیگر برنامه‌هاست که در این راستا پارسال ۱۰۲ هزار نفر از این دوره ها بهره‌مند شدند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴۳ هزار و ۲۵۱ نفر هم در مناطق مختلف گیلان از آموزش‌های ایستگاهی هلال‌احمر استفاده کردند، عنوان کرد: آموزش کمک‌های اولیه و ارائه گواهینامه‌ جزو برنامه‌های ضمن خدمت‌ مصوب سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است.

 

برگزاری ۶۳۶ دوره آموزش همگانی

سلیمی با اشاره به بهره‌مندی ۱۹۷ هزار و ۸۵۴ نفر از خدمات آموزش مجازی هلال‌احمر گیلان اضافه کرد: در این سال ۶۳۶ دوره آموزش‌ همگانی برگزار شد ضمن اینکه ۱۶ هزار و ۴۳۹ نفر از امدادگران از خدمات آموزشی هلال‌احمر بهره‌مند شدند.

وی با بیان اینکه ۶۴ مربی در هلال‌احمر گیلان در موضوع آموزش‌ کمک‌های اولیه در سطح استان دوره دیدند، ادامه داد: ۲ هزار و ۷۳۴ نجاتگر نیز با حضور در دوره‌های تخصصی و کسب آموزش‌های لازم به مجموعه هلال‌احمر اضافه شدند.

 

گل افشانی مزار شهدا، راه‌اندازی کانون پژوهشی و نشست علمی – پژوهشی ویژه مدرسان مرکز علمی کاربردی، کارگاه میدانی با محوریت آموزش همگانی امداد و کمک‌های اولیه، آموزش‌های ریست محیطی و نمایشگاه توانمندی‌های هلال‌احمر در پیاده راه فرهنگی رشت، برپایی عکس فعالیت‌های هلال‌احمر، تقدیر از فعالان طرح نوروزی، مانور آبی – خاکی و رژه خودرویی شعب هلال احمر، برگزاری گردهمایی بهترین دختران دنیا و کاروان سلامت و معیشت از جمله برنامه های هفته هلال احمر در گیلان است.

ستاد بزرگداشت هفته هلال احمر روز شمار این هفته در سال ۱۴۰۴ را با شعار اصلی «هلال احمر، نماد امید و خدمت بی منت» اعلام کرد؛ «خدمات داوطلبانه و توسعه مشارکت‌های اجتماعی محور»، «هلال احمر ایران همراه مردم پشتیبان تولید ملی»، «جوانان هلال احمر پیشگامان نوع دوستی، امید و پیشرفت»، «امداد و نجات/ایثار فداکاری و همدلی»، «بهداشت، درمان و توانبخشی و آموزش و پژوهش/ ناجیان سلامت آموزش همگانی و ارتقاء خدمت»، «جمعیت در عرصه بین الملل/ خدمت بدون مرز» و «تکریم شهدا و خانواده ایثارگران/ایثارگران، الگوهای جاودان» روز شمار هفته هلال‌احمر است.

استان گیلان دارای افزون بر ۳۷۰ هزار دانش‌آموز است که در بیش از چهار هزار واحد آموزشی مشغول به تحصیل هستند