معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان گفت: افزون بر ۳۶ هزار کشاورز در استان سال زراعی جاری (اول مهرتاکنون) محصولات زارعی، باغی، دامی و شیلاتی خود را بیمه کردند.

به گزارش ندای گیلان، پیمان عبداللهی فر روز یکشنبه اظهار کرد: در این راستا پنج هزار و ۳۷۹ چایکار سه هزار و ۴۹۸ هکتار از باغات چای را تحت پوشش صندوق بیمه محصولات کشاورزی قرار دادند که عملا بیمه گذاری این محصول برای سال زارعی جاری به پایان رسیده‌است.

وی با اشاره به مهلت بیمه‌گذاری شالیزارها تا پایان ماه جاری بیان کرد: تاکنون ۱۷ هزار و ۷۰۰ برنجکار نیز در استان شالیزارهای خود را بیمه کردند و ۱۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از این اراضی زیر پوشش بیمه قرار گرفت.

معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان با اشاره به خرید بیمه نامه محصولات کشاورزی با تخفیفات و تمهیدات ویژه از برنجکاران گیلان خواست تا در فرصت باقیمانده برای بیمه شالیزارهای خود اقدام کنند.

معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان با بیان اینکه انجام بیمه در حوزه دام، طیور و آبزیان ادامه دارد، اظهار کرد: متقاضیان با مراجعه به هر یک از نمایندگی‌های بیمه و شعب بانک کشاورزی و مراکز خدمات کشاورزی دولتی و غیردولتی می‌توانند از نحوه بیمه‌گذاری محصولات مطلع شوند.

وی یادآور شد: کشاورزان می‌توانند به صورت تلفنی نیز برای خرید بیمه‌نامه اقدام کنند؛ شماره‌ تلفن‌های مربوطه در اختیار شوراهای اسلامی روستاها قرار دارد.

سال زراعی گذشته ۴۳ هزار کشاورز استان محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی خود را تحت پوشش صندوق بیمه قرار دادند که ۲۳ هزار نفر از این تعداد با سطح زیرکشت بیش از ۱۹ هزار هکتار؛ برنجکاران بودند.

بر اساس آخرین آمار، گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند، برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمده‌ترین تولیدات کشاورزی استان به شمار می‌رود.

گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌است، شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین مساحت اراضی شالیکاری گیلان را دارا هستند.