مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان از آغاز طرح «احیای فرش گیلان» خبر داد و گفت: این طرح با محوریت نوآوری، فرهنگ‌سازی و با هدف پیوند آموزش و سنت در مدارس و هنرستان‌های استان آغاز شد.

به گزارش ندای گیلان از رشت،تیمور پورحیدری عصر شنبه در مراسم احیای فرش گیلان در هنرستان فرش و صنایع دستی ۱۵ خرداد رشت در حضور دانش آموزان خلاق این هنرستان اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح، پیوند دوباره آموزش‌های مدرن با سنت‌های ارزشمند بافندگی گیلان توسط نسل جوان است.

وی ایجاد انگیزه و مهارت آموزی میان نوجوانان علاقه‌مند به هنر ایرانی را مؤثر دانست و افزود: با همکاری مطلوب اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل صمت این هنر صنعت اصیل فرش استان، علاوه بر فعالیت ۱۳ هزار بافنده قبلی، با خلاقیت و هوشمندی نسل جدید، فرش گیلان به عرش بازارهای جهانی خواهد رسید.

وی با اهدای بسته‌های آموزشی تخصصی شامل ابزارهای طراحی نقشه فرش، نمونه‌های رنگ، نخ و محتوای دیجیتالی آموزشی به دانش‌آموزان رشته فرش و صنایع‌دستی عنوان کرد: این اقدام گامی مهم در مسیر آینده‌نگری اقتصادی و فرهنگی استان محسوب می‌شود و می‌تواند فرصت‌های تازه‌ای را برای اشتغال و تولید خلاقانه در بخش فرش فراهم آورد.

در پایان این مراسم، با حضور اساتید برجسته فرش و صنایع دستی و معاون اداره کل آموزش و پرورش و هنرستان فنی و حرفه‌ای از طرح‌های خلاقانه دانش‌آموزان برتر نیز تقدیر شد.