به گزارش ندای گیلان،مدیرکل بیمهی سلامت گیلان امروز در حاشیهی عیادت از کودکان دیالیزی بیمارستان ۱۷ شهریور رشت گفت: از آبان ۱۴۰۱ آغاز تاسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج تاکنون، برای حمایت و تامین هزینهی درمان اینگونه بیماران در استان، ۶۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
دکتر محمود عاطف راد افزود: با تاسیس این صندوق تعداد بیماریهای خاص تحت پوشش بیمهی سلامت گیلان از ۵ بیماری به ۱۰۷ بیماری افزایش یافت و اکنون حدود ۶۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج تحت پوشش بیمهی سلامت استان هستند.
وی افزود: در دو سال گذشته این بیماران حدود ۴۳۱ هزار و ۵۰۰ بار به مراکز درمانی استان مراجعه و خدمات پزشکی و درمانی مرتبط با بیماری خود را دریافت کردهاند.
نارسایی کلیه و انجام دیالیز، سرطان ها، دیابت، تالاسمی و بیماری هموفیلی از جمله مهمترین بیماریهای تحت پوشش صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج هستند.
مدیرکل بیمهی سلامت گیلان در ادامه با بیان اینکه ماهانه هر بیمار دیالیزی برای دیالیز خود حدود ۲۳ میلیون تومان خدمات از بیمهی سلامت دریافت میکند، افزود: این بیماران در زمرهی بیمه شدگان بیمهی سلامت گیلان و جزو خانوادهی یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفری بیمهی سلامت استاناند.
وی افزود: برای سایر بیماریهای خاص و صعب العلاج هم ۱۰۰ درصد تعرفهی دولتی پرداخت میشود.
دکتر محمود عاطف راد گفت: افرادی که دارای بیماریهای خاص و صعب العلاج هستند و تمایل دارند از مزایای بیمهای این صندوق برای درمان و کاهش هزینهها بهرهمند شوند، ابتدا باید در سامانههای بیمه سلامت، نشان دار شوند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان افزود: بیمه شدگان استان میتوانند سوالات خود را بطور مستقیم با سامانهی تلفنی ۱۶۶۶ مطرح کنند؛ این سامانه بطور ۲۴ ساعته آمادهی دریافت سئوالات و ارایهی راهنماییهای لازم به بیمه شدگان است.
به گفتهی دکتر محمود عاطف راد، اکنون بیش از ۲ هزار مرکز درمانی شامل مطب، داروخانه، آزمایشگاه، تصویربرداری، توانبخشی، درمانگاه و بیمارستان در مناطق مختلف گیلان با بیمه سلامت طرف قرارداد هستند.
Sunday, 11 May , 2025