معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از آبرسانی به ۳۰ میلیون نفر روستایی کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ندای گیلان به نقل از خبرگزاری فارس، عباداله عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در مراسم رونمایی از طرح‌های آبرسانی به شهرها و روستاها که با حضور رئیس سازمان مدیریت، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی، مدیران عامل برخی بانک‌ها در سازمان مدیریت برگزار شد، اظهار داشت: 15 طرح استانی در دست اجرا داریم که ابر پروژه است این طرح‌ها 6 هزار کیلومتر بوده که 3100 کیلومتر آن در حال اجرا و 2950 کیلومتر باقی مانده است. نیروی انسانی شاغل در آن 3 هزار نفر و 1200 دستگاه ماشین‌آلات به غیر از امکانات طرح‌های آب‌های مرزی مشغول فعالیت هستند. پیشرفت فیزیکی طرح‌ها از 30 تا 80 درصد است.

وی افزود: 50 درصد طرح پیشرفت فیزیکی بیش از 50 تا 80 درصد دارند و 1.5 میلیون تن ورق نیاز است.

عبداللهی با اشاره به اینکه اجرای طرح‌ آب‌های مرزی 760 کیلومتر است، گفت: 16سد و 135 کیلومتر تونل در این طرح وجود دارد.

وی اعلام کرد: قرار بود اردیبهشت 95، EC پالایشگاه خلیج فارس تحویل دهیم، اما اکنون این بخش پایان یافته است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ادامه داد: به شرطی که ورق طرح‌ها تأمین شود 2 ساله به اتمام می‌رسد همچنین منتقدان خدمت‌ به روستاها همه پروژه‌های ما را بیمه می‌کند و حدود 117 هزار تخت بیمارستان با وزارت بهداشت تفاهم شده و همچنین حاضریم همه خانه‌های بهداشت روستاها را ظرف یک سال بسازیم و سهم خود را نیز بیاوریم. در حال حاضر قرارگاه 15 هزار طرح محرومیت‌زدایی دارد.

در ادامه صفدرحسینی رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه 3 میلیارد دلار یکجا، یک شبه در دولت قبل عیدانه پرداخت شد و 3 میلیارد دلار ضربدر دلار 1200 تومان با سود صفر داده شد، اظهار داشت: خوشبختانه رویکرد دولت فعلی قابل تقدیر است و 11 میلیارد دلار از منابع در بخش آب کشاورزی با سود 6 درصد پیش‌بینی شده که نشان از نگاه متفاوت این دولت دارد و ما نیز از آن تشکر می‌کنیم.

در ادامه این مراسم حمید پورمحمدی معاون امور تولیدی سازمان مدیریت با اشاره به طرح‌های آبرسانی که بخشی از آن همکاری بانک‌ها و بخشی دیگر از طریق صندوق توسعه ملی تأمین مالی شده است، اظهار داشت: فردا کلنگ اجرایی این طرح‌ها به زمین زده خواهد شد و 24 هزار میلیارد ریال برای 27 طرح آب رسانی انجام شده است.

پورمحمدی تصریح کرد: به منظور تأمین حداقل نیاز جمعیت روستایی کشور در حال حاضر حدود 6423 روستا با جمیعت 1.9 میلیون نفر به صورت سیار آب رسانی می‌شود. همچنین در حال حاضر قریب به 70 هزار روستا در کشور وجود داشته که حدود 37 هزار روستای آن بالای 20 خانوار در تکلیف آبرسانی وزارت نیرو است.

معاون امور تولیدی سازمان مدیریت تعداد مجتمع‌های دارای اولویت آبرسانی را 924 مورد در کل کشور و تعداد روستاهای تحت پوشش این مجتمع‌ها را 16 هزار و 100 روستا عنوان کرد. همچنین جمعیت تحت پوشش این مجتمع‌ها 7.6 میلیون نفر است.

وی تأکید کرد: 30 میلیون روستایی و 6 میلیون جمعیت شهری از اجرای طرح‌های آبرسانی منتفع خواهند شد.

انتهای پیام/ب

http://fna.ir/K5979U