مسئولین قدر حضور مردم را بدانند و صدای آنان را بشنوند/طرح تفصیلی منسوخ شده و مربوط به 50 سال پیش است
به گزارش خبرنگار ندای گیلان از رشت،احمد رمضان پور نرگسی در جلسه علنی شورا با اشاره به عزم و بصیرت مردم بزرگ ایران در راهپیمایی 22 بهمن اظهار داشت:این عظمت پاسخ دندان شکنی برای کسانی بوده که در فکر تخریب نظام ما هستند.
وی افزود:مسئولین ما باید قدر این اتفاق را بدانند و در پاسخ ،صدای مردم را بشنوند و به خواسته های مردم توجه کنند چرا که این حضور موجب اقتدار کشور ما در تمام دنیا شده است.
این عضو شورا بیان داشت:هیچ کس تاکنون از طرح تفضیلی ارائه شده حمایت نکرده است و بدون شک کتمان ایرادات آن غیر ممکن است .
وی گفت: این طرح نمی تواند کشتی طوفان زده مدیریت شهری را به سرمنزل مقصود برساند.
رمضان پور اظهار داشت:هیچ یک از افراد نظام مهندسی اظهار رضایت در خصوص طرح مورد نظر را ندارند و امیدواریم بتوانیم بخش کوچکی از نقص های این طرح را جبران کنیم.
وی اظهار داشت:این طرح مربوط به ۵۰ سال پیش است و اکنون یک طرح منسوخ شده می باشد که نیاز به بررسی و توجه دارد.