معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان، خواستار افزایش اختیارات کارگروه رفع موانع تولید در اختصاص تسهیلات بانکی به واحدهای مشکل‌دار استان شد

به گزارش ندای گیلان،محمدحسین اصغریان بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اجرای قانون رفع موانع تولید و ارتقای نظام پولی گیلان اظهار کرد: اجرای قانون مذکور بخشی از مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی در استان را برطرف کرده است.

وی به نقش قانون رفع موانع تولید و ارتقای نظام پولی در گیلان اشاره کرد و افزود: 70 درصد از مشکل واحدهای صنعتی ناشی از کمبود نقدینگی است بنابراین تفویض اختیار برای ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی که با مشکل نقدینگی مواجه هستند می‌تواند اثر مطلوبی در برطرف کردن موانع تولید داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان، خواستار افزایش اختیارات کارگروه رفع موانع تولید در اختصاص تسهیلات بانکی به واحدهای مشکل‌دار استان شد و بیان کرد: تقسیط بدهی بانکی یا افزایش استمهال معوقات بانکی راهکاری موقت برای برطرف کردن مشکل واحدهای صنعتی است.

اصغریان با بیان اینکه راهکار مذکور موجب به تاخیر انداختن زمان بازپرداخت معوقات بانکی و تسکین‌دهنده موقتی است، تصریح کرد: استمهال معوقات بانکی مشکل اصلی واحدهای مشکل‌دار را برطرف نمی‌کند بنابراین وقتی استمهال بدهی را انجام می‌دهیم باید به واحدهای واجد شرایط تسهیلات و منابع بانکی اختصاص داده شود.

وی بر توجه به اختصاص منابع و تسهیلات به واحدهای صنعتی واجد شرایط تاکید کرد و گفت: با سنجش و اطمینان کامل از صلاحیت وام‌گیرندگان باید منابعی برای جلوگیری از ایجاد مشکلات بیشتر در عرصه تولید و اشتغال اختصاص داده شود.

نماینده ویژه استاندار گیلان در اجرای قانون رفع موانع تولید با اشاره به تجربه شرایط رکود اقتصادی در کشور، خاطرنشان کرد: برخی از مشکلات و بحران‌های واحدهای صنعتی و تولیدی ناشی از رکود اقتصادی و بخشی دیگر مربوط به مشکلات مدیریتی شناخت نداشتن از بازار مصرف و … است.

اصغریان یادآور شد: در برخی از مواقع تحمیل ضرر و زیان به تولیدکنندگان ناشی از شرایط کلی اقتصادی کشور بوده و در این موارد باید با گسترش اختیارات در قالب قانون رفع موانع تولید، عزم بیشتری در برطرف کردن مشکل واحدهای تولیدی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در جلسه تخصصی کارگروه‌های رفع موانع تولید گیلان تاکنون 400 مصوبه داشتیم، اظهار کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت روند اجرای مصوبات مذکور را پیگیری می‌کند و گزارش میزان مشارکت و همکاری یا همکاری نکردن دستگاه‌های اجرایی با کارگروه به استاندار ارائه می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان اضافه کرد: ماهانه گزارش مربوط به اجرای قانون رفع موانع تولید در استان‌ها از طریق استانداران در اختیار معاون اقتصادی وزیر کشور گذاشته می‌شود ضمن اینکه گزارشی توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت به معاون اول رئیس جمهور ارائه می‌شود.

اصغریان، گیلان را استانی پیشتاز در میزان مصوبات رفع موانع تولید در کشور خواند و تصریح کرد: تنها به داشتن مصوبات اکتفا نمی‌کنیم بلکه به طور مستمر بر روند اجرای مصوبات کارگروه نظارت کامل داریم.

وی با تاکید بر پیگیری اجرا و به ثمر رسیدن مصوبات کارگروه رفع موانع تولید در گیلان، بیان کرد: قدردان تلاش و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی و مدیریت بانک‌ها در ارتقای کیفیت اجرای قانون مذکور در استان هستیم./فارس