مقدار15 هزار و 160 تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام استان استحصال شد.

به گزارش ندای گیلان،مقدار15 هزار و 160 تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام استان استحصال شد.

دکتر عاقبتی اعلام کرد:امسال بیش 15 هزار و 160 تن گوشت قرمز از کشتارگاه های صنعتی دام استان تحت نظارت دامپزشکی استحصال شد..

وی افزود: مقادیر گوشت قرمز استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی برکشتار 79 هزار و 569 رأس دام سنگین(گاو وگاومیش)و 174هزار و 599 رأس دام سبک(گوسفند و بز) است.

مدیر کل دامپزشکی استان به شهروندان توصیه کرد،هنگام خرید گوشت قرمز پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام، نسبت به خرید آن اقدام کنند.

وی تصریح کرد: استان گیلان تنها استان درسطح کشور است که گوشت قرمز در آن فقط از کشتارگاههای صنعتی تامین می شود.