فرماندار رشت اظهار داشت: در طی یک هفته گذشته سه واحد نانوایی به دلیل اصرار بر تکرار تخلف، پلمپ شده‌ اند.

به گزارش ندای گیلان از رشت، حمیددرضا امام پناهی در حاشیه بازدید از واحدهای نانوایی سطح شهر رشت که با همراهی اسحاقی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیرکل جهاد کشاورزی و معاون اداره کل تعزیرات استان صورت پذیرفت؛ با اشاره به این موضوع که پایین بودن کیفیت نان یکی از عوامل مهم در بالا بودن ضایعات آن می باشد، اظهار داشت: بالا بودن کیفیت و دسترسی آسان به نان مورد نیاز به واسطه رعایت ساعات پخت و ایام تعطیلی ماهیانه توسط واحدهای نانوایی، از جمله عوامل موثر در کاهش خرید غیر ضرور و پایین بودن هدر رفتن نان است.

فرماندار رشت با بیان این مطلب که از مجموعه ۹۲۵ واحد نانوایی فعال در سطح شهرستان، ۴۶۵ واحد در شهر رشت مستقر و در حال ارائه خدمات به مشتریان می باشند، گفت: در پی بازدیدهای مستمر و نظارت بر عملکرد واحدهای نانوایی در سطح شهرستان رشت، از ابتدای سال جاری تاکنون برای ۱۸۰ واحد متخلف اخطار مرحله اول صادر و نسبت به اخذ تعهد نامه محضری از آنان اقدام و ۳۰ واحد نیز با دریافت اخطار دوم مشمول کسر ۳۰ درصد از سهمیه آرد گردیده اند.
 وی افزود: با هدف جلوگیری از بروز اختلال در امر تهیه نان و ارائه خدمات مطلوب تر به همشهریان، سهمیه کسر شده از نانوایان متخلف در بین واحدهای نانوایی مجاور و مستقر در همان منطقه تقسیم شده است.
امام پناهی ادامه داد: در طی هفته اخیر سه واحد متخلف نانوایی به دلیل عدم رعایت استانداردها و بی توجهی به تذکرات، پلمپ گردیده‌اند.
 نماینده عالی دولت در مرکز استان با اشاره به اینکه در فرهنگ ایرانی نان به عنوان برکت سفره معرفی و بالا بودن ضایعات آن نوعی بی احترامی تلقی می شده است، بر لزوم تشویق نانوایان متعهد تاکید و خاطرنشان کرد: ۶۰ واحد نانوایی منتخب که با رعایت معیارهای بهداشتی، کیفی و ساعات پخت در ارائه خدمات به همشهریان کوشا بوده اند، با اختصاص سهمیه آرد فوق العاده و افزایش ساعات پخت مورد تقدیر قرار گرفته اند.
 فرماندار رشت با بیان اینکه بسیاری از نانوایان به صورت موروثی در زمینه پخت نان اشتغال داشته و اهتمامی در خور تقدیر نسبت به رعایت احترام برکت سفره ایرانی، حفظ کیفیت نان و رعایت ساعات کار و مسائل بهداشتی دارند، اظهار داشت: در نظر است تا با تشدید و تداوم نظارت‌ها، نسبت به این عزیزان سیاست‌های تشویقی اتخاذ و با معدود نانوایانی که تلاش و تعهد همکاران خود را زیر سوال می برند، برخورد قاطع صورت گیرد.