روابط عمومی دامپزشکی گیلان اطلاعیه‌ای صادر کرد و از شهروندان خواست تا به توصیه های بهداشتی در خصوص نگهداری ماهی قرمز عید توجه کنند

ندایه گیلان:روابط عمومی دامپزشکی گیلان اطلاعیه‌ای صادر کرد و از شهروندان خواست با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و خرید ماهی قرمز،این ماهی را حتما از مراکز معتبر تحت نظارت شبکه های دامپزشکی تهیه کنید.

طبق این اطلاعیه مقدار آب مورد نیاز هر ماهی یک لیتر بوده که باید حداقل هر هفته دو بار آب تنگ عوض شود و همچنین تنگ ماهی در مقابل نور مستقیم آفتاب و دمای بالای 25 درجه قرار نگیرد.

شستشوی دوره ای ظروف نگهداری با نمک طعام 3 درصد،عدم استفاده از سنگهای تزئینی تیز که سبب ایجاد خراش و آسیب به بدن ماهی می زند،

استفاده از دستکش برای افراد حساس و دارای سوابق آلرژی و شستشوی کامل دستها با آب و صابون بعد از هربار دست زدن به آب تنگ یا ماهی قرمز از توصیه‌های مهم دامپزشکی گیلان به شهروندان است.

در این اطلاعیه تاکید شده است،کودکان از دست زدن به ماهیان به جد پرهیز کنند و والدین حتما آموزش بهداشت فردی به آنها و عدم دستمالی چشم،صورت و دهان بعد از کار با ظرف ماهی را جدی بگیرند

 

ایسنا