مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: در سال گذشته بیش از 4 میلیون و 424 هزار قطعه مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک کشتار شد که 6 هزار و 573 تن گوشت مرغ از آن استحصال شد.

به گزارش ندای گیلان،دکتر سهراب عاقبتی مدیرکل دامپزشکی استان گیلان اعلام کرد: در سال گذشته 61 میلیون و 133 هزار قطعه طیور در کشتارگاه های صنعتی طیور استان تحت نظارت دامپزشکی،بازرسی و کشتار شده که از این تعداد مقدار 107 هزارو 755 تن گوشت مرغ استحصال شد و مقدار 1200 تن ضایعات مرغ نیز طی بازرسی معدوم شد.
مدیرکل دامپزشکی گیلان افزود: در این مدت بیش از 4 میلیون و 424 هزار قطعه مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک کشتار شد که 6 هزار و 573 تن گوشت مرغ از آن استحصال شد.
لازم به ذکر است استان گیلان در سال 96 مقدار یکهزارو 497 کیلوگرم گوشت شتر مرغ تولید کرده است.