هم اکنون به‌طور تقریبی 10 درصد از مجموع اعتبارات 4700 میلیارد ریالی گیلان به واحدها پرداخت شده است و می‌بایستی روند پرداخت تسهیلات با سرعت مناسب صورت پذیرد.

به گزارش ندای گیلان، محمدحسین اصغریان در چهل و چهارمین جلسه کارگروه اجرای این قانون در رشت با قدردانی از همکاری دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها در اجرایی شدن مصوبات این کارگروه اظهار داشت: با توجه به آغاز پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی، معدنی و کشاورزی در قالب کارگروه ایجاد رونق در واحدهای تولیدی کوچک و متوسط تاکنون بیش از 450 میلیارد ریال تسهیلات به این واحدها پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه این میزان تسهیلات به 47 واحد تولیدی پرداخت شده است، تصریح کرد: هم اکنون از نظر تعداد تسهیلات پرداختی و نیز میزان ریالی پرداخت تسهیلات، رتبه دوم کشوری را داریم که ناشی از عملکرد بسیار خوب بانک‌های استان بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با اشاره به اهداف اقتصاد مقاومتی در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی سطح کشور گفت: افزایش تولید و تحریک تقاضا در بازار از اهداف اصلی و اساسی آن است و برای رسیدن به این اهداف می‌بایست تلاش و سرعت عمل بیشتری داشته باشیم.

اصغریان بر ایجاد رونق تولید به‌عنوان یکی از مهمترین مؤلفه‌های خروج اقتصاد از رکود  تأکید کرد و افزود: هم اکنون به‌طور تقریبی 10 درصد از مجموع اعتبارات 4700 میلیارد ریالی گیلان به واحدها پرداخت شده است و می‌بایستی روند پرداخت تسهیلات با سرعت مناسب صورت پذیرد.

وی راه‌اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی که به دلایلی مانند کمبود سرمایه در گردش دچار مشکل شده اند و توانمندی واحدها در افزایش تولید و اشتغال پس از اخذ تسهیلات را از جمله اولویت‌های پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: تسریع در پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها و نظارت بر نحوه صحیح هزینه‌کرد آن توسط کمیته نظارتی سازمان صنعت، معدن و تجارت به‌طور جدی ادامه یابد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان نیز در  این جلسه از ثبت 2300 تقاضای اخذ تسهیلات در سامانه «بهین یاب» خبر داد.

علی منتظری افزود: تاکنون پرونده 550 مورد از متقاضیان تسهیلات رونق صنایع کوچک و متوسط در کارگروه رفع موانع تولید مصوب و به بانک‌های عامل معرفی شده است.

وی تصریح کرد: تاکنون به 47 مورد از پرونده‌های متقاضی که با مصوبه کارگروه به بانک‌ها معرفی شده بودند، تسهیلات پرداخت شد.

دبیرکارگروه اجرای قانون رفع موانع تولید در گیلان از راه‌اندازی کمیته نظارت بر صحت هزینه کرد تسهیلات دریافتی توسط واحدهای تولیدی در راستای افزایش اشتغال و تولید خبر داد.

در چهل و چهارمین جلسه کارگروه اجرای قانون رفع موانع تولید، مدیران دستگاه‌های دولتی و رؤسای بانک‌های استان حضور داشتند.