رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور گفت: طرح بسته بندی برنج با برند  گیلان در مراحل نهایی است.

به گزارش ندای گیلان، در پانزدهمین کمیته تخصصی برنج که که در استانداری برگزار شد دبیر کمیته تخصصی برنج استان گیلان ضمن ارائه  خلاصه ای از عملکرد کمیته طی یکسال گذشته گفت: طرح مطلوب سازی تولید برنج ،  پروژه رتبه بندی کارخانجات شالیکوبی،  طرح مطالعاتی بازار مجازی برنج از جمله موارد مورد بررسی در این کمیته بوده است که طرح مطلوب سازی تولید برنج برای سال زراعی ۹۷ با موفقیت انجام  شده و طی دو سال آینده ادامه خواهد داشت.

طرح بسته بندی و برند جغرافیایی طی ۱۰ جلسه با حضور فعالان این حوزه بررسی و در این جلسه توسط مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی ارائه و به بحث گذاشته می شود.‌طرح رتبه بندی کارخانجات شالیکوبی پیشرفت ۵۰ درصدی داشته است.

در ادامه مریم حسینی طرح بسته بندی برنج تولید استان گیلان و ارائه آن به بازار کشور را با برند گیلان را برای کشاورزی و اقتصاد گیلان حائز اهنیت عنوان کرد و افزود: با این کار میتوان جلوی عرضه برنج های بی کیفیت به عنوان برنج گیلان که در کشور رواج دارد را گرفت و از کیفیت برنج گیلان دفاع کرد.
در ادامه محمد احمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ضمن تاکید بر داشتن ظرفیت های بالای استان گیلان در زمینه های مختلف به ویژه بخش کشاورزی و با اشاره به تدوین طرح بسته‌بندی برنج با برند مشخص گیلان افزود: جلوگیری از عرضه برنج گیلان در استان های دیگر با عناوین مختلف و اختلاط آن یکی از اهداف مهم اجرای این طرح بوده و تمامی الزامات فنی، بهداشتی، نظارتی و استانداردها در تهیه طرح بسته‌بندی برنج درنظرگرفته شده و امیدواریم با اقدامات مثبت در حال اجرا باعث تشویق و ترغیب بخش خصوصی بویژه فروشگاه های زنجیره ای در تهیه برنج موردنیازخود ازتولید کنندگان بدون واسطه باشیم.