ندای گیلان به نقل از ایسنا: هواپیمای مسافربری تهران یاسوج در سمیرم اصفهان سقوط کرد. روابط عمومی هواپیمایی آسمان با عرض تسلیت در پی این حادثه گفت: این هواپیما دارای 60 مسافر بود که متاسفانه طی این حادثه تمامی سرنشینان آن از جمله 59 بزرگسال و یک کودک و همچنین دو خلبان و کمک خلبان، دو […]

ندای گیلان به نقل از ایسنا: هواپیمای مسافربری تهران یاسوج در سمیرم اصفهان سقوط کرد.

روابط عمومی هواپیمایی آسمان با عرض تسلیت در پی این حادثه گفت: این هواپیما دارای 60 مسافر بود که متاسفانه طی این حادثه تمامی سرنشینان آن از جمله 59 بزرگسال و یک کودک و همچنین دو خلبان و کمک خلبان، دو مهماندار و یک پرسنل امنیت پرواز جان باختند.

18:36: امیر کویت در پیامی به روحانی جان باختن شماری از مردم ایران در حادثه سقوط هواپیما را تسلیت گفت و با خانواده های آنها ابراز همدردی کرد.

18:35: دادستان کل کشور از معاون حقوق عمومی خواست با تشکیل کارگروهی علت حادثه سقوط هواپیمای مسافربری تهران – یاسوج را بررسی کند

18:32: سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری: عملیات جست و جو در شب ادامه خواهد داشت. به دلیل کاهش دید احتمال دارد تجسس به شکل زمینی ادامه یابد.

17:55: برف سنگین شد، عملیات جستجو سخت شد

شاهین فتحی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر: لاشه هواپیما هنوز پیدا نشده و به دلیل باراش سنگین برف ادامه عملیات جستجو با دشواری مواجه شده است.

به دلیل نامساعد بودن آب و هوا، امکان پرواز بالگردهای امدادی سازمان امداد و نجات هلال احمر تاکنون وجود نداشته است

17:44: اعمال محدودیت تردد در محورهای اطراف محل سقوط هواپیما

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا: درپی حادثه سقوط هواپیما در توابع شهرستان سمیرم، پلیس راه به منظور افزایش سرعت امدادرسانی و همچنین جلوگیری از حضور افراد غیرمسئول در محور اصفهان – سمیرم و سمیرم – یاسوج محدودیت تردد در هر دو مسیر رفت و برگشت را اعمال کرده است و بر این اساس تردد تمامی خودروها توسط عوامل پلیس کنترل و از تردد وسایل نقلیه غیرمسئول خودداری می‌شود.

تا زمانی که لاشه هواپیما کشف شده و اقدامات لازم در این زمینه انجام شود، این محدودیت‌ها برقرار است و توصیه ما نیز به رانندگان این است که از تردد غیرضروری در این محورها خودداری کنند.

17:39: سخنگوی آنگلا مركل صدر اعظم آلمان مراتب تاسف خود را از سقوط يک فروند هواپيماي مسافربري در جنوب ايران و جان باختن همه 66 سرنشين آن اعلام کرد.

اشتفان زايبرت: دولت آلمان در غم و اندوه مردم ايران بابت جان باختن سرنشينان اين هواپيما سهيم است.

17:37: پست ۱۰ روز قبل کاوه خلیلی خلبان دوم هواپیمای سقوط کرده ATR

بچه ها با ایرباس پرواز می‌کنند
مردان با بوئینگ پرواز می‌کند
قهرمانان با ART پرواز می‌کند

17:00: وزیر راه و شهرسازی در حکمی به علی عابدزاده رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خواستار تشکیل ستاد بررسی سانحه و 11 گروه تخصصی همراه برای بررسی دلایل حادثه هواپیمای اِ تی آر متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان شد.

16:43: مدیر فرودگاه یاسوج نبود رادار در این فرودگاه را که در برخی خبرها و پایگاه خبری منتشر شده است، تکذیب کرد.

16:35: منطقه بین بیش از ۳۰ تیم از هلال احمر تقسیم شده و عملیات جست و جو در حال انجام است. 

16:26: در محلی که تصور می‌شد سیگنال‌های تلفن همراه از آن ارسال می‌شود نشانه‌ای یافت نشد.

16:25: اعزام ۱۱ تیم امدادونجات از کهگیلویه و ۵ تیم عملیاتی از فارس به محل حادثه سقوط هواپیما.

16:00: وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با خانواده‌های جان‌باختگان سانحه امروز همدردی می‌کنم، گفت: 70 کوهنورد از گروه‌های امداد و نجات عازم منطقه احتمالی سقوط هواپیما شده‌اند و ادامه کار در روستای دنا در حال انجام است.

15:56: بر اساس گزارشات، مخابرات کهگیلویه و بویراحمد از ردیابی موبایل یکی از مسافران پرواز تهران یاسوج در منطقه “مله برفی” خبر می دهد. این موبایل روشن است.

15:52: دستور رییس قوه قضاییه به دادستان کل کشور: با مقصران احتمالی حادثه سقوط هواپیما برخورد قانونی انجام شود.

15:48: سردار حسن مهری رئیس پلیس فرودگاه‌های کشور: اقدامات امنیتی را در فرودگاه یاسوج تشدید کردیم چرا که احتمال داشت عده‌ای بخواهند در کنار خانواده افراد کشته شده به اموال دولتی آسیب برسانند. یگان امداد و نیرو‌های امنیتی در فرودگاه یاسوج مستقر شدند و خانواده‌های کشته شدگان قرار شد در مهمانسرا فرودگاه اسکان داده شوند.

15:43: هنوز لاشه هواپیمای پرواز تهران – یاسوج پیدا نشده است.

15:00:تصويري از آخرين سيميلاتور معلم خلبان حجت الله فولاد (نفر وسط) در كنار كاپيتان ابراهيم ناجيان(نفر سمت چپ).

سقوط هواپیمای تهران - یاسوج تایید شد

14:57: سرتیم گروه کوهنوردی اعزامی به دناکوه سمیرم : گشت‌زنی کوهنوردان در منطقه پادنا ادامه دارد و هنوز خبری از لاشه هواپیما نیست.

14:45: دودی در محدوده “پس دنا”(بین روستای نقل و خفر) در محدوده پادنا (جاده سمیرم در اصفهان) مشاهده شده است.

14:44: تصوير بليت يكي از مسافران جامانده از پرواز ياسوج

سقوط هواپیمای تهران - یاسوج تایید شد

14:32: سرگروه تیم اورژانس اعزامی به دنا: امدادگران در روستای بیده به چهار گروه تقسیم شدند تا در مسیرهای مختلف جستجوی محل سقوط هواپیمای مسافربری را ادامه دهند. 

14:14: یک مقام آگاه: احتمالا هواپیما در قله قاش مستان سقوط کرده است. اگر سقوط در این محل باشد رسیدن به هواپیما ممکن است چند روز زمان ببرد

14:08: رهبر انقلاب اسلامی در پی سانحه‌ی مصیبت‌بار سقوط هواپیمای مسافربری را تسلیت گفتند.

13:58: پوتین سقوط هواپیمای مسافربری در ایران را به رییس جمهوری تسلیت گفت.

13:56: رییس جمهور در پیامی سانحه بسیار تلخ سقوط هواپیمای مسافربری شرکت آسمان در مسیر تهران – یاسوج را که منجر به جان باختن عده‌ای از هموطنان عزیز شد ، تسلیت گفت.

13:46: روابط عمومی اداره کل فرودگاه‌های اصفهان: هنوز هیچ اطلاعی از علت سقوط هواپیمای «تهران – یاسوج» در دست نیست.

13:28: مدیر روابط عمومی شرکت آسمان: با توجه به شرایط خاص منطقه هنوز امکان دسترسی ما به محل سقوط هواپیما مشخص نیست و از این رو نمی‌توان به طور دقیق و قطعی خبر مرگ تمام سرنشینان این هواپیما را تایید کرد.

13:27: شرایط جوی مانع امداد رسانی به حادثه سقوط هواپیما در سیمرم شده است.

13:24: ایلیا و طاها دانشی فرزندان دکتر عبدالهادی دانشی متخصص مغز و اعصاب که در پرواز امروز جان باختند.

سقوط هواپیمای تهران - یاسوج تایید شد

13:10: نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: افراد محلی در منطقه صدای مهیب برخورد هواپیما با کوه دنا را شنیده‌اند.

12:46: محل سقوط هواپیما در ارتفاع 3800 تا 4200 متری دنا است

حسین درخشان مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات: با توجه به اینکه محل احتمالی سقوط هواپیما در ارتفاعات دنا بین 3800 تا 4200 متر ارتفاع دارد، تیم های امداد کوهستان هلال احمر اصفهان و چهارمحال به سمت محل حادثه اعزام شده اند.

12:42:لاشه هواپیما هنوز پیدا نشده است

کریمی معاون امداد و نجات هلال احمر اصفهان: روستاهای منطقه در حال بررسی هستند اما هنوز محل سقوط و لاشه هواپیما پیدا نشده است

12:38: وزیر راه مسئول تهیه گزارش علل سقوط هواپیمای تهران_ یاسوج شد

با دستور رییس جمهور و بر اساس قانون سازمان هواپیمایی کشوری، وزیر راه و شهرسازی ماموریت یافت تا با حضور و تشکیل ستاد بررسی سانحه در این سازمان، ضمن مدیریت، پیگیری و انجام هماهنگی‌های لازم جهت خدمات امدادی، علل حادثه سقوط هواپیمای شرکت آسمان را سریعا گزارش کند.

12:22: خانواده های سرنشینان هواپیمای سقوط کرده تهران-یاسوج در فرودگاه یاسوج.

سقوط هواپیمای تهران - یاسوج تایید شد

12:17: هواپیما نقص فنی نداشت / مشکل از فرودگاه یاسوج است

یک مقام مسوول در شرکت هواپیمایی آسمان: نقص فنی هواپیمایی ATR کاملا شایعه است و علت سانحه شرایط جوی و منطقه نامناسب فرودگاه یاسوج است.

12:10: نیروهای امدادی به دنبال یافتن محل حادثه

پوران فر مسئول تیم اعزامی اورژانس نیز اعلام کرد: نیروها امدادی با بالگرد به محل احتمالی حادثه که ۱۴ مایلی یاسوج اعلام شده اعزام شدند اما هلیکوپتر به دلیل برف و بوران قادر به ادامه مسیر نبود و تیم‌ها به صورت زمینی اعزام شدند.

12:08: تصويری از خلبان دوم پرواز ٣٧٠٤ سقوط كرده هواپيمايی آسمان؛ خلبان كاوه خليلی

سقوط هواپیمای تهران - یاسوج تایید شد

12:05: مدیرکل بحران سازمان پزشکی قانونی از آماده‌باش تیم‌های پزشکی قانونی در چهار استان کشور در پی سقوط هواپیما در اصفهان خبر داد.

12:04: با دستور رییس کل دادگستری استان اصفهان، رییس دادگستری و دادستان سمیرم به محض اطلاع از سقوط هواپیما به محل احتمالی سقوط هواپیما اعزام شده‌اند و از نزدیک در حال پیگیری موضوع هستند.

12:02 سرگروه تیم امداد اعزامی به دنا: هنوز لاشه هواپیمای مسافربری تهران یاسوج مشاهده نشده است.

11:58:اسامی كروی پرواز ٣٧٠٤ هواپیمایی آسمان

١-كاپيتان حجت الله فولاد

٢-خلبان دوم كاوه خلیلی

٣- سرمهماندار محمد حسين فرش سنگی

٤- مهماندار بهنام رضایی نیاركی

11:57: درپی سقوط هواپیمای شرکت هواپیمایی آسمان به مقصد یاسوج، سایت فرودگاه مهرآباد از دسترس خارج شد.

11:54: «ای تی آر» سقوط کرده برجامی نبود

بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: «ای تی آر» سقوط کرده از جمله «ای تی آر»های تازه خریداری شده نبوده و قدیمی محسوب می شود

11:52: وزش باد امدادرسانی را در سمیرم(اصفهان) مشکل می کند.

11:51: جان باختن تمامی سرنشینان پرواز تهران – یاسوج

روابط عمومی هواپیمایی آسمان با عرض تسلیت در پی این حادثه گفت: این هواپیما دارای 60 مسافر بود که متاسفانه طی این حادثه تمامی سرنشینان آن از جمله 59 بزرگسال و یک کودک و همچنین دو خلبان و کمک خلبان، دو مهماندار و یک پرسنل امنیت پرواز جان باختند.

11:40: هواپیمای سقوط کرده قبلا هم قربانی گرفته بود

هواپیمای مسافربری تهران یاسوج درحالی صبح امروز در سمیرم اصفهان سقوط کرد که اطلاعات پروازی نشان می‌دهد این هواپیما پیشتر نیز در جهان سوانحی را تجربه کرده است.

11:35: کاپیتان فولاد، از خلبانان باتجربه و خوب ای‌تی‌آر، خلبان پرواز سقوط‌کرده تهران – یاسوج بوده است.

گفته می‌شود هواپیمای مذکور در ارتفاع بالایی پرواز نمی‌کند و این پرواز هم زیر ۲۰ هزار پا بوده است.

پرواز تهران - یاسوج ناپدید شد

11:34: تشکیل جلسه اضطراری مدیریت بحران در فرودگاه یاسوج.

11:30: لحظه محو شدن هواپيمای یاسوج از رادار

پرواز تهران - یاسوج ناپدید شد

11:24: سقوط هواپیمای یاسوج رسما تایید شد

هواپیمای آسمان با کوه دنا برخورد کرده است.

یک مقام مسئول شرکت آسمان گفت:هواپیمای این شرکت به کوه دنا برخورد کرده و سقوط این هواپیما تایید می‌شود.

طباطبایی اعلام کرد: تیم‌های جست‌وجو به محل حادثه اعزام خواهند شد.

11:20: فرمانده هوانیروز ارتش: به دلیل شرایط نامساعد جوی در منطقه سمیرم، امکان پرواز بالگردها برای شناسایی منطقه وجود ندارد.

11:19: رئیس اورژانس کشور: هنوز چیزی ندیدیم اما احتمالا هواپیمای یاسوج در منطقه سمیرم سقوط کرده است.

11:18: تصویر هواپیمای مسافربری ATR شرکت آسمان که خبرها از سقوط آن حکایت دارد.

پرواز تهران - یاسوج ناپدید شد

11:16: حادثه در روستای کهنگان از توابع پادنا در ۱۲۰ کیلومتری سمیرم اتفاق افتاده است.

11:15: به دلیل مه آلود بودن هوا اورژانس هوایی استان قادر به فرود نشد و هم اکنون با خودرو درحال اعزام به محل هستند.

11:14: مدیر هماهنگی و کنترل عملیات هلال احمر : هنوز لاشه هواپیما از سوی مردم یا نیروهای امدادی رویت نشده است.

11:13: فرماندار بویراحمد: هواپیمای مسافربری تهران _ یاسوج در کوه های پادنا سقوط کرد.

11:12: محل سقوط هواپیمای تهران – یاسوج

پرواز تهران - یاسوج ناپدید شد

11:10: ستاد بحران در یاسوج تشکیل شده و در حال بررسی حادثه است. یک فروند بالگرد اورژانس به منطقه اعزام شده است.

11:09: وی با بیان اینکه در حال حاضر یک فروند بالگرد اورژانس به منطقه اعزام شده است، گفت: با توجه به کوهستانی بودن منطقه امکان اعزام آمبولانس وجود ندارد و اخبار تکمیلی در این خصوص اعلام می‌شود.

11:07: معاون استانداری کهگیلویه و بویر احمد: تا این لحظه خبر تایید شده یا موثقی دال بر سقوط به ما داده نشده است.

11:06: بروجردی: هواپیمای یاسوج بر اساس مشاهدات مردمی سقوط کرده است

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که بر اساس مشاهدات مردمی، هواپیمای یاسوج دچار سانحه هوایی شده است.

علاءالدین بروجردی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هواپیمای ATR شرکت هواپیمایی آسمان با 60 مسافر و شش خدمه صبح امروز از رادار خارج شده و مشاهدات مردمی نشان دهنده وقوع سانحه هوایی است.

وی افزود: خبرهایی مبنی بر سقوط این هواپیما دریافت کرده‌ایم و منتظر تایید آن از سوی مراجع رسمی هستیم.

10:49: سمیرم محل سقوط هواپیمای تهران یاسوج

سرپرست اورژانس کشور با اشاره به اینکه هواپیمای آسمان که دچار سانحه شده حدود 60 مسافر داشته است، گفت: این هواپیما در محدوده سمیرم سقوط کرده است و تمام نیروهای اورژانس به حالت آماده‌باش کامل درآمدند.

پیرحسین کولیوند در ارتباط با جزئیات سقوط هواپیمای آسمان اظهار داشت: این حادثه مربوط به هواپیمایی تهران ـ یاسوج بوده که از صبح امروز از رادار خارج شده و در منطقه سمیرم سقوط کرده است.

وی افزود:این پرواز 50 تا 60 مسافر داشته و هنوز از وضعیت آنها اطلاعی در دست نیست.

در حال حاضر یک فروند بالگرد اورژانس به منطقه اعزام شده است.

با توجه به کوهستانی بودن منطقه امکان اعزام آمبولانس وجود ندارد و اخبار تکمیلی در این خصوص اعلام می‌شود.

[ad_2]

Source link