بزرگترین سفره حضرت رقیه(س) با هدف احیاء آئین‌های عزاداری سنتی نیاکان ما، روز یکشنبه در رشت برپا می‌شود.

به گزارش ندای گیلان، رضا ثقتی، مسئول هیئت روضات‌الحسین(ع) رشت تصریح کرد: این مراسم همزمان با شب شهادت حضرت رقیه بنت‌الحسین(س) در رشت و 315 نقطه از سراسر ایران و جهان برگزار می‌شود.

وی از حضور مادران بهمراه دختران 3 تا 7 ساله در این مراسم معنوی خبر داد و افزود: بزرگترین سفره حضرت رقیه(س) با همکاری مجمع جهانی خادمان حضرت رقیه بنت‌الحسین(س) و به نیت تعجیل در فرج امام زمان(عج) برگزار خواهد شد.
ثقتی با بیان اینکه مراسم مذکور روز یکشنبه 22 مهرماه بعد از نماز مغرب و عشاء و از ساعت 18:30 در مصلی امام خمینی(ره) رشت برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: بزرگترین سفره حضرت رقیه(س) به همت هیئت روضات‌الحسین(ع) رشت برای دومین سال پیاپی در این شهر برپا می‌شود.
به گفته وی؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن سمیعی رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان گیلان، سخنران این مراسم است و حاج مسعود عارفی از ذاکران اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) و مهدی حسن‌زاده مداح نوجوان گیلانی، اجرای برنامه خواهند کرد.
مسئول هیئت روضات‌الحسین(ع) رشت، هدف از برگزاری این مراسم معنوی را بزرگداشت مقام حضرت رقیه(س) و مظلومیت ایشان، زنده نگه داشتن ارزش های اهل عصمت و طهارت(ع) و احیاء آئین‌های عزاداری سنتی نیاکان ما دانست و خاطرنشان کرد: به همه دختران 3 تا 7 سال هدیه متبرک مجمع جهانی حضرت رقیه(س) اهدا خواهد شد.
بر اساس این گزارش؛ برپایی سفره نمادین حضرت رقیه(س) برای نخستین بار در سال 92 در جوار بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س) در قم برگزار شد و امسال در پنجمین سال اجرا، این آیین معنوی در دفاع از مظلومیت و حرکت در راستای زنده نگه ‌داشتن ارزش‌های والای نهضت عاشورا در بیش از 315 نقطه از ایران و جهان از جمله نجف، کربلا در بین‌الحرمین، مشهد داخل صحن، قم داخل آستانه، شهر ری حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، کاظمین در باب المراد، سوریه داخل صحن، تهران در میدان امام حسین و بسیاری از شهرهای ایران و همچنین کشورهایی مانند پاکستان، عراق، کانادا، کویت، آمریکا، پاکستان، هند، افغانستان برگزار خواهد شد.
سفره حضرت رقیه(س) از سفره‌های بسیار مجرب است و به عقیده بسیاری از مردم برای نذر و حاجتی از قبیل شفای بیمار و صحت مسافر و خانه خریدن و زیارت رفتن موثر می‌باشد. این سفره معمولا در اماکن متبرکه انداخته می‌شود و سفره ساده‌ای است که با مواردی مانند نان، خرما و شمع در مقدار بسیار کم ادا می‌گردد. ویژگی این سفره، استفاده از خار (جاز) و سنگ در سفره است.