شهردار رشت با اشاره به تخصص، دانش و تجربه خود در زمینه محیط زیست و پسماند تصریح کرد: برای حل مشکلات محیط زیستی کشورم، حد و مرز قائل نیستم.
به گزارش ندای گیلان،شهردار این کلانشهر در جلسه ستاد مدیریت پسماند و ساماندهی سایت سراوان که در فرمانداری رشت برگزار شد، تعداد عملیات مربوط به منطقه سراوان، کود آلی و امورات مربوط به سطح شهر را بسیار زیاد عنوان و اظهار کرد: شهرداری رشت فشار فراوانی را متحمل می شود به طوری که زیر بار این فشارها در حال له شدن است.

ناصر حاج محمدی پیرامون تامین برق تصفیه خانه سراوان نیز، با بیان اینکه این عمل، در تخصص اداره توزیع برق است، گفت: از این رو اجرای شبکه توزیع برق در منطقه سراوان توسط شهرداری امکانپذیر نیست مگر آنکه بودجه آن در شهرداری تعریف شده باشد.

وی از افتتاح تصفیه خانه شیرابه در ۵۰ روز آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: تعداد زیادی از نیروهای شهرداری بطور شبانه روزی در منطقه سراوان مشغول به کار هستند و عملیات مختلفی ازجمله عمران و راهسازی بر عهده شهرداری گذاشته شده و به دلیل فشار کاری و نبود بودجه های لازم شهرداری قادر به راه اندازی برق در این منطقه نیست بنابراین اداره برق در این زمینه باید همکاری لازم را اعمال کند.

شهردار رشت با بیان اینکه در زمینه پسماند، برنامه های آنی و آتی در دستور کار شهرداری قرار دارد افزود: تکمیل و ساخت تصفیه خانه شیرابه از برنامه های آنی بود و تاکنون صد درصد سوله مربوط ساخته شده و به زودی عملیات نصب آن نیز انجام می شود.

حاج محمدی گفت: عملیات ساخت مخازن پروژه نیز در دست اجرا بوده و پیمانکار با تمام قوا مشغول به کار است و هیچ‌ مشکلی میان پیمانکار و شهرداری وجود ندارد.

وی در مورد بخش دیگری از برنامه های آنی نیز گفت: جلسات متعددی با حضور رییس سازمان برنامه و بودجه کشور درمورد تصویب اعتبارات در حوزه پسماند انجام شد.

شهردار رشت از راه اندازی دو خط کارخانه کود آلی لاکان علی رغم استهلاکات فراوان خبر داد و افزود: خط یک این کارخانه پس از بهسازی آغاز به کار کرد و در حال حاضر روزانه ۲۵۰ تن زباله را پوشش می دهد و خط دوم ‌نیز در حال تعمیر و راه اندازی است.

حاج محمدی خاطر نشان کرد: با وجود تلاش های فراوان اما اعتبار خط های سوم و چهارم از جدول بودجه حذف شده و امید است که با همکاری مسئولان مربوط در استانداری گیلان، اعتبارات لازم به این خط ها بازگردد.

به گفته وی با خریداری دو خط سوم و چهارم، می توان ۱۰۰۰ تن زباله را بازیافت کرد.

این‌مسئول، احداث زباله سوز را از برنامه های آتی شهرداری رشت اعلام کرد و بیان داشت: ساختمان زباله سوز ۱۰۰ میلیارد و تجهیزات مربوط به آن نیز به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

شهردار رشت همچنین درمورد بخش دیگری از برنامه های آتی نیز گفت: پردازش های مربوط به دستگاه زباله سوز و رفع مشکلات مربوط به شرکت تی تی اس از جمله این برنامه ها است.

حاج محمدی همچنین پس از شنیدن گلایه های مردم سراوان حاضر در جلسه اظهار کرد: تخلیه زباله بیش از ۳۰ سال در سراوان انجام می شود و انصاف نیست که تمام مسائل این ‌منطقه فقط به ۴ ماه حضور شهردار فعلی ختم شود.

وی با اشاره به قراردادن روزشمار عملیات سراوان توسط مردم این منطقه نیز گفت: در هر صورت عملیات هایی همچون بی خطر سازی زباله ها در سایت سراوان باید انجام شود و چه روز شمار تمام‌ شود و چه نشود کار باید براساس روال انجام‌ شود.

شهردار رشت با اشاره به تخصص، دانش و تجربه خود در زمینه محیط زیست و پسماند تصریح کرد: برای حل مشکلات محیط زیستی کشورم، حد و مرز قائل نیستم و درحالی که همگان برای حل مشکلات به متخصص مراجعه می کنند، بنده به عنوان‌متخصص، با رغبت خودم و در جهت رفع مشکلات این منطقه، به رشت و سراوان آمده ام.

حاج محمدی گفت: اگر از ۲ سال پیش با جدیت امروز، کار انجام می شد، شاید تاکنون مشکل سراوان برطرف می شد.