این رستوران که به همت سرمایه‌گذار بخش خصوصی آقای سید تقی موسویان ایجاد شده است با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، فرماندار شهرستان شفت و سایر مسئولان استانی و شهرستانی آغاز به کار نمود.

به گزارش ندای گیلان از رشت، اولین رستوران ارگانیک و محلی استان گیلان با کاملترین منوی غذاهای سنتی و اصیل گیلانی باظرفیت ۲۰۰صندلی و ایجاد اشتغال برای۱۲ نفر بطور مستقیم و ۲۸ نفر بطور غیرمستقیم با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۲۰میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۳۵۰۰متر مربع و با زیربنای ۵۰۰ مترمربع در شهرستان شفت افتتاح شد.

این رستوران که به همت سرمایه‌گذار بخش خصوصی آقای سید تقی موسویان ایجاد شده است با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، فرماندار شهرستان شفت و سایر مسئولان استانی و شهرستانی آغاز به کار نمود.

این سرمایه گذار خوش ذوق به جهت پاسداشت فرهنگ غنی گیلان و غذاهای محلی استان و همچنین برای حفظ سلامت مشتریان خود غذاهای خود را به صورت کاملاً ارگانیک و محلی عرضه میکند که در نوع خود قابل توجه و کم نظیر است.

میهمانان عزیز سراسر کشور با ورود به استان گیلان می توانند به شهرستان توریستی و با مناظر بکر طبیعی شفت رفته و ضمن بهره مندی از طبیعت و جاذبه های گردشگری این شهرستان، یک وعده غذای کاملاً ارگانیک و محلی را در رستوران افشار شهرستان شفت تجربه کرده و از مسافرت خود لذت ببرند.